Så här uppgraderar till Microsoft Powerpoint 2007 Från och med 2003

July 18

Så här uppgraderar till Microsoft Powerpoint 2007 Från och med 2003


Microsoft PowerPoint är ett program som nästan har blivit ett krav för skolprojekt och affärspresentationer. Programvaran uppdateras ständigt med nya versioner av PowerPoint kommer ut vartannat år. Om du använder Microsoft PowerPoint 2003 kan du vill uppgradera. Uppgradera till en nyare version är lätt.

Instruktioner

Uppgradering med en disk

1 Ta bort installationsskivan från service pack och sätt in den i CD-enheten på datorn. För att fungera korrekt måste datorn ha Windows XP eller senare och minst 512 MB ledigt utrymme på hårddisken. Microsoft Office innehåller Word, PowerPoint, Excel, Outlook och andra program. Dessa program kan inte köpas eller hämtas separat.

2 Skriv in produktnyckeln för programvaran när fönstret visas. Denna nyckel kommer att hittas på framsidan av förpackningen att CD kom in.

3 Acceptera villkoren och börja nedladdningen. Utrustningen kommer att börja att installera på din dator. Du kommer också att trycka på "OK" eller "Ja" på några andra ställen i anläggningen och eventuellt skriva in några begärda personuppgifter för att registrera produkten. Tiden för installationen varierar beroende på hastigheten på din processor.

Uppgradering via Internet

4 Öppna din webbläsare och gå till hämtningssidan på Microsoft.com. Här hittar du Microsoft Office-versioner som är tillgängliga för nedladdning direkt från Internet.

5 Välj önskad service pack som kommer att innehålla den version av PowerPoint du vill ha och börja nedladdningen genom att trycka på "Download".

6 Kopiera produktnyckeln som ges till dig. Du behöver detta för nedladdning. Också vara beredda att acceptera villkoren och fylla i personlig information som efterfrågas för att registrera produkten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com