Hur återställa raderade bilder i Windows XP

June 10

Hur återställa raderade bilder i Windows XP


Bilder är bland de mest värdefulla ägodelar som du har. I händelse av brand, den första besittning du kanske tänker på sparande är bilderna. Föreställ att behöva oroa dig för att förlora dina värdefulla minnen på grund av ett misstag du gjort på datorn och hur lågt som skulle få dig att känna. Den goda nyheten är, kan raderade bilder hämtas även efter att du har tömt dem från papperskorgen. Dessa tre program kommer att hjälpa dig att spara dina bilder från att försvinna för alltid.

Instruktioner

1 Använd Pandora Recovery att återställa raderade bilder från datorns hårddisk. Pandora Recovery är ett kraftfullt freeware program som söker efter bitar av förlorad data och återställer den från hårddisken innan den skrivs över. Ett freeware program är ett program som utgivarna lagligt att du kan använda gratis. Pandora Återhämtning kommer också hämta data förlorade från flashminnen och minneskort.

2 Använd Data Recovery. Detta är ett gratis program, och dess funktion är så enkelt som dess namn. Enligt CNET webbplats, "Denna enda funktion ansökan är ett pålitligt och praktiskt verktyg för att återfå raderade filer på datorn. Data Recovery kräver ingen installation och körs i en snyggt utformad, enkelt gränssnitt. Programmet skannar en användar valda enheten och displayer bort filer i en sorterbar lista. för en snabb sökning, ange en del av filnamnet. "

3 Använd PC Inspector File Recovery för att återställa raderade bilder. PC Inspector File Recovery kommer att återställa dina bilder oförändrade med sådana detaljer som den ursprungliga tiden och datumstämpel kvar i takt. Det sport FAT32 format och finner hårddiskpartitioner automatiskt. Tänk på att PC Inspector File Recovery fungerar inte med NTFS-filsystemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com