redigering bildspel

June 10

redigering bildspel


Ett bildspel kan hjälpa dig att organisera dina viktiga bilder, men att skapa en verkligt imponerande bildspel kräver viss redigering. För PC-användare, är bildspel skapande oftast på Movie Maker, medan Mac-användare har iMovie, som båda är tillgängliga som gratis nedladdningar på Windows och Apple officiella webbplatser. Med hjälp av dessa program för att redigera och trimma musik, övergångar och andra specialeffekter kan bidra till att göra din bildspel verkar mer professionell och kreativ.

Instruktioner

Movie Maker

1 Öppna Movie Maker och hitta bildspelet. Högerklicka på en bild för att justera längden på tiden i sekunder visas när bildspelet spelas. Klicka på en bild och trycker på "Delete" för att radera det.

2 Välj länken "Övergångar" under "Redigera" och dra och släppa alla övergångar du gillar mellan dina bilder att lägga till specialeffekter. Klicka på "Import" och "Audio / Music" för att lägga till en musikspår, sedan drar gränsen musikspåret för att förkorta den. Klicka på "Clip" och sedan "Audio" för att ställa en tona in eller tona ut för spåret, eller för att justera volymen.

3 Klicka spelet titel, välj sedan "Fler alternativ", följt av "Ändra teckensnitt och färg." Redigera din text i enlighet med att ha det utseende du vill.

4 Klicka på "Effekter" under "Redigera" och välj "Play" för att visa en effekt. Klicka på stjärnan i det nedre vänstra hörnet av varje foto, dra den effekt du vill bilden.

iMovie

5 Öppna iMovie och hitta bildspelet. Högerklicka på en bild för att justera längden på tiden i sekunder visas när bildspelet spelas. Klicka på en bild och trycker på "Delete" för att radera det.

6 Klicka på "Övergångar" fliken på höger sida av skärmen och låt din pil sväva över varje övergång för att visa dem. Dra och släpp övergångar du vill ha i mellan bilderna. Klicka på fliken Musik noterar (iTunes) för att välja och dra ett spår från ditt musikbibliotek, högerklicka på spåret för att trimma den till längd och start / stopp punkter du vill. Klicka på "Audio" -fliken för att ställa in en tona in eller tona ut, eller för att justera volymen.

7 Klicka på fliken "Inställningar" (bredvid "Audio" -fliken) för att redigera exponering, ljusstyrka och kontrast för varje bild. Klicka på den blå rutan ovan bilder med text och klicka sedan på "Visa typsnitt" för att redigera typsnitt och färg. Klicka på ikonen grödan överst på varje miniatyrbild för att beskära fotot och / eller lägga till Ken Burns glidande effekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com