Hur man installerar en Registry Cleaner

July 6

Några av de registerposter i en programvara kvar i Windows-registret när du tar bort eller avinstallera en produkt från datorn. Med tiden dessa redundanta bitar kan bromsa datorns prestanda. Däremot kan registret städare hjälpa till med att rensa ut oönskade delar av programvara från registret. Vissa rengöringsmedel ger också ytterligare tjänster såsom att ta bort oönskade filer eller webbhistorik i webbläsare. Det finns många registret städare tillgängliga för nedladdning från Internet, av vilka vissa är gratis.

Instruktioner

1 Gå till Online Tech Tips (se referenser) för en lista över vad som webbplatsen anser de bästa gratis registret städare för Windows operativsystem.

2 Gå över varje produktbeskrivning för att bestämma Registry Cleaner som bäst passar dina behov och operativsystem.

3 Klicka på ikonen för den produkt som du har valt att öppna en webbsida med mer information och en nedladdningslänk.

4 Klicka på nedladdningslänken, som tar dig till antingen utvecklarens webbsida eller kommer att erbjuda ett alternativ webbplats med en länk för gratis nedladdning.

5 Klicka på "Download" och klicka sedan på "Spara" i pop-up fönster för att börja hämta installationsfilen till datorn. Bläddra till den plats på datorn där du vill spara filen när du uppmanas att göra det i pop-up webbläsarfönster, och klicka på "Spara" igen.

6 Dubbelklicka på den sparade filen efter hämtningen har slutförts, och följ sedan de enkla steg-för-steg-instruktioner som tillhandahålls av installationsguiden för att kunna installera Registry Cleaner på ditt system.

Tips

  • Se till att ditt anti-spyware och antivirusprogram är up-to-date och påslagen innan du börjar nedladdningen för att undvika eventuell spionprogram infektion.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com