Hur man lägger en Ticker på Facebook

July 21

Hur man lägger en Ticker på Facebook


Facebook kan hjälpa dig att hålla kontakten med vänner och familj. Om du har en viktig händelse som kommer upp, kanske du vill dela denna händelse med dina Facebook-vänner. Lägga till en nedräknings ticker till din profil kommer att hålla alla informerade om den speciella dagen, oavsett om det är ett bröllop, jubileum eller ett barns födelse. Ticker Factory Facebook-appen gör att du kan välja och anpassa en ticker du valt att dela på din Facebook-profil.

Instruktioner

1 Skriv "ticker fabrik" i sökrutan högst upp på din Facebook-sida.

2 Klicka på "förstoringsglas" -ikonen för att få upp en lista med sökresultat, och klicka sedan på "appar" i den vänstra kolumnen.

3 Klicka på "Visa App" och klicka sedan på "Gå till App."

4 Klicka på "Tillåt" för att tillåta att appen kommer åt din profil.

5 Klicka på "Lägg till Ticker."

6 Klicka på en ticker typ att börja konfigurera din ticker för Facebook. Till exempel, klicka på "Birthday" för att räkna ner till en kommande födelsedag.

7 Anpassa din ticker. Alternativen varierar beroende på vilken ticker typ du har valt, men i allmänhet väljer en klistermärke för din ticker anger dagens datum och sedan ange datum som du räknar ner. Klicka på "Nästa" för att gå vidare genom urvals skärmar.

8 Klicka på "Lägg till på Facebook."

Tips

  • För att lägga till en annan ticker när du har installerat appen, välj "Ticker Factory" app från vänster sidofältet i din Facebook-profil sida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com