Hur man tar bort Microsoft Office Professional Hybrid 2007

January 31

Hur man tar bort Microsoft Office Professional Hybrid 2007


Microsoft Office Professional Hybrid 2007 är en anpassad typ av Microsoft Office-paketet. Även "Hybrid" är inte ett alternativ att köpa från Microsoft, kan programvaran visas som Microsoft Office Professional Hybrid 2007, beroende på datortillverkaren.

Ta bort programvara är en viktig del av beräkningsprocessen, och det är viktigt att veta hur man helt radera program och ta bort alla sina hjälpkomponenter. Windows erbjuder ett enkelt verktyg som hjälper till med borttagningen.

Instruktioner

1 Klicka på "Program och funktioner" i kontrollpanelen. Du kan komma åt kontrollpanelen från menyn "Start". Alternativt kan du klicka på "Program" från kontrollpanelen och klicka sedan på "Program och funktioner" från de poster som anges.

2 Markera det program du vill ta bort, i det här fallet, "Microsoft Office Professional Hybrid 2007" och klicka på "Avinstallera" på toppen. Följ stegen på skärmen för att avinstallera programmet.

3 Kör "Microsoft Fix it 50.154" program från Microsofts webbplats (se Referenser) om kontrollpanelen metoden inte fungerar. Om installationen inte riktigt fullfölja eller installationsfilerna är skadade, kan kontrollpanelen metoden inte fungerar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com