Hur man ställer in en Ebook försäljning webbplats

November 25

Hur man ställer in en Ebook försäljning webbplats


Enligt International Digital Publishing Forum, ebook försäljning har stadigt ökat sedan 2005 för att bli en mångmiljondollarindustri. En av de viktigaste faktorerna för att garantera din ebook är en framgång är en webbplats som är informativ, välorganiserad och lätt att använda. Medan det faktiska innehållet i din e-bok är oerhört viktigt, kommer mycket få människor att vara villiga att punga ut sina surt förvärvade pengar för era ord om din webbplats ser amatör eller är svår att navigera.

Instruktioner

1 Skriv en grundlig beskrivning av din e-bok. Berätta för dina potentiella kunder hur boken kommer att gynna dem.

2 Ge en sida där potentiella kunder kan kontakta dig och lära sig mer om dig. Din e-postadress, namn och ett kort stycke om din bakgrund, familj, utbildning eller vad som är relevant för den typ av e-bok du säljer.

3 Ladda upp din ebook till din webbplats med ett FTP-program, såsom CuteFTP eller WS_FTP.

4 Inrätta en tack-sida som dina kunder kommer att riktas till efter att de har köpt din e-bok. Tack sida bör innehålla en anteckning tacka kunden för hans inköp och en klickbar länk till sidan där din ebook är placerad så att han kan ladda ner det.

5 Inrätta ett sätt för kunder att betala för sina inköp. Prova en tredje part företag som iBill.com, OrderButton.com eller ClickBank.com att acceptera kreditkortsbetalningar. Ställ in en länk eller knapp som tar kunder till din ordersidan och placera den på toppen och botten av varje sida på din webbplats.

6 Skydda din e-bok med ett lösenord. Många webbhotell företag ger en plats att ställa in ett lösenord i kontrollpanelen. Programvara, såsom Armadillo, kan generera nycklar för dina kunder att skriva in för att få tillgång till din e-bok. DigiBuy skapar unika webbadresser för kunderna att ladda ner din e-bok som förfaller inom en eller två dagar.

Tips

  • De flesta av din ebook försäljning webbplats bör fokusera på funktioner i boken och varför man ska köpa den. Införliva prov stycken eller kapitel från texten så att kunderna kan se en förhandsgranskning av ditt arbete innan de köper.
  • Lägg ett fotografi av dig själv och överväga att lägga ett telefonnummer till en särskild linje. Kunderna kommer att se dig som mer trovärdiga om de känner att de kan fästa ett ansikte till namnet och kan faktiskt prata med dig.
  • Lägg till vittnesmål från tidigare köpare om du har dem. Med en lapp på din tacksida ber kunder att skicka dig och berätta vad de tyckte om boken. Detta kommer att hjälpa dig att få några bra vittnesmål och ge dig konstruktiv kritik för att förbättra din bok. Se till att inkludera en ansvarsfriskrivning som anger att alla e vittnesmål kan användas för kommersiella ändamål på din ebook webbplats eller be varje kund som e-post du att svara med tillåtelse att använda deras ord eller namn på din webbplats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com