USB kommunikationsproblem med Lexmark X5470

May 10

Lexmark X5470 är en allt-i-ett-skrivare som ansluts via USB eller Wi-Fi. Men kör 4800 x 1200 dpi skrivare till kommunikationsproblem om det saknas avgörande programvara eller kör in i trådlösa anslutningsproblem. Om Lexmark X5470 skrivaren inte kan kommunicera med datorn, Lexmark tillhandahåller lösningar för att lösa USB och Wi-Fi-anslutningar.

Kompatibilitet

Lexmark X5470 måste vara ansluten till en kompatibel dator eller enheten inte kommunicera med operativsystemet. Skrivaren är kompatibel med datorer som kör Windows 98 och nyare Windows operativsystem och Mac OS X 10.3.0 och nyare operativsystem. Lexmark X5470 är kompatibel med 32-bitars och 64-bitars processorer.

Förare

Lexmark X5470 föraren är den primära programvara som gör att skrivaren kan kommunicera med datorn. Den används för USB-anslutning. Om föraren saknas, skadad, kan datorn inte identifiera skrivaren. Även med installerad tryckning eller fotokopiering programvara, föraren som krävs för datakommunikation. Skrivaren levereras med en installations-CD för att installera drivrutinen. Men om du inte har cd-skivan, ladda ner drivrutinen direkt från Lexmarks webbplats. Om du uppgraderar till Windows 7, avinstallera den befintliga drivrutinen innan du installerar en uppdaterad kopia för att undvika installations konflikter. Tyvärr är skrivaren inte plug-and-play kompatibel med Windows 7-maskiner, så måste du installera drivrutinerna. Det X5470 drivrutin för Windows Vista fungerar även med Windows 7.

.

Trådlös

I vissa fall visas en "Kommunikation är inte tillgänglig" visas på skrivarens display om enheten är oförmögen att ansluta till datorn. Detta inträffar oftast om enheten är ansluten via Wi-Fi. Om skrivaren är ansluten via Wi-Fi, visar den en grön indikatorlampa. Om Wi-Fi-indikatorn blinkar orange, kontrollerar de trådlösa anslutningsinställningarna. Detta problem orsakas främst av felaktiga säkerhetslösenfraser eller svaga signaler. Problemet uppstår även om enheten inte kan hitta det trådlösa nätverket. Kontrollera att den trådlösa anslutningen fungerar och ändra inställningarna för att förbättra Wi-Fi-anslutning.

brandvägg

Även brandväggar förhindrar obehörig nätverk intrång, en inbyggd eller tredje part säkerhetsprogram stör vanligtvis med Lexmark X5470 kommunikation. Om Wi-Fi-indikatorn lyser grönt men skrivaren har förlorat nätverkskommunikation, måste brandväggen konfigureras för att tillåta enheten att kommunicera med datorn. Om den trådlösa routern har en inbyggd brandvägg måste du tillåta skrivaren åtkomst till nätverket. Konfigurera brandväggsinställningar varierar med olika program och routrar. Därför se din brandvägg eller router dokumentation.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com