Hur man redigerar en Webcam Video

May 8

Hur man redigerar en Webcam Video


Webbkameran har funnits i flera år nu, Men det blir mer allmänt populär tack vare program som Skype, som använder den för att kommunicera över stora avstånd. Tidigare var det rike företag gör telefonkonferenser. Med ökningen webbkamera bruk, behovet av att kunna redigera video den producerar har också blivit allt viktigare. Använda Powerdirector från Cyberlink, kan webcam video förvandlas till kvalitet underhållning.

Instruktioner

1 Ladda upp din film till Powerdirector. Klicka på mappikonen mot den övre vänstra hörnet och importera videofilen du vill redigera.

2 Titta på filmen hela vägen efter områden som du kanske vill ta bort, såsom punkter där ljudet är obegripligt, blir bilden grynig eller suddig på grund av objektrörelse eller bara överflödig video där ingenting händer. Anteckna starttiden för varje borttagbara sektionen och därefter sluttiden.

3 Bryt upp videon. Du kan göra detta genom att använda skärmen upptäcka scener. Använda start- och sluttider du skrev ner, kan du dela upp video i scener. Om du vill behålla början av filmen, klicka på "Dela" i början av filmen. Flytta nu timern till den första starttiden du skrev ner och klicka på "Split." Detta kommer att skapa en scen från början av filmen till den första starttiden, bevara din öppning. Nu om du flyttar till sluttiden du skrev ner och klicka på "Split" Powerdirector kommer att skapa en scen av det avsnitt du vill ta bort. Upprepa tills du har alla delar som du vill ta bort, klicka sedan på "OK".

4 Dra de scener du vill använda i tidslinjen i den ordning du vill att de ska visas. Redaktören kommer att bevara allt ljud är fäst till videon. Om det inte finns något ljud, kan du lägga till ljud eller en berättarröst till videon.

5 Lägg till ljud. Om du vill använda ett färdigt låten eller röst spår, måste du importera filen till biblioteket. Klicka på mappikonen längst upp på biblioteket skärmen och välj "Importera mediefiler" och sedan använda den resulterande rutan för att hitta de filer du vill lägga till i projektet. När du klickar på "OK", de filer du valt läggs till biblioteket där du kan lägga till dem i ditt projekt. Du kan också spela in en berättarröst spår inne i programmet och lägga den direkt till projektet. För att spela in en berättarröst, klicka på fliken vänster som ser ut som en mikrofon. Sedan kan du spela in din röst över via datorns mikrofon.

Tips

  • Om du inte gillar hur något visade sig, kan du alltid använda "ångra" funktion för att gå tillbaka ett steg eller två i processen och försök igen - eller helt enkelt ta bort den del av banan som du är missnöjd med.
  • Om du inte har tid att sätta ihop en film på din egen tid, använd Magic Wizard har programmet bygga en film för dig på under fem minuter. Du kan sedan använda det som en hoppa ut punkt för vidare redigering.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com