Varför får jag hela tiden loggat ut från Yahoo Messenger?

May 6

Yahoo! Messenger är ett gratis program för snabbmeddelanden som har röstchatt och videokonferenser. Alla Yahoo! -konto, Såsom en Yahoo! Mail-konto, kan användas med Yahoo! Messenger. Slumpmässiga sign-outs kan orsakas av en instabil Internet-anslutning, maskinvaruproblem och problem på slutet Yahoo! 'S.

Internetanslutning

Om Internetanslutningen är instabil, kan du kopplas bort från Yahoo! Messenger. Detta är mest sannolikt att uppstå under rusningstid eller när flera användare använder din Internet-anslutning samtidigt. Starta om Internet-modem genom att trycka på omstart-knappen eller koppla ur AC-adapter för 30 sekunder till makten på modemet.

router

Routrar är mottagliga för anslutnings droppar som orsakas av störningar. Om du använder en trådlös enhet för att logga in på Yahoo! Messenger, försöka flytta närmare till routern om det är möjligt. Slå av routern genom att trycka på omstart-knappen på routern eller kopplar bort den från strömkällan.

samtidigt Anslutningar

Yahoo! Messenger kan du inte vara inloggad på samma konto på mer än enhet. Om du är ansluten till Yahoo! Messenger och någon annan ansluter på samma konto, kommer du att vara frånkopplad. Se till att detta inte sker genom att avmarkera "Håll mig inloggad" rutan när du loggar in Yahoo! Messenger.

Yahoo Server Glitch

Ibland kommer Yahoo servrar släppa dig från budföretag av okänd anledning. Om du var frånkopplad från Internet medan du är inloggad på Yahoo Messenger, försök att starta om datorn och logga in igen. Klicka på "Hjälp" och klicka på "Om" för att bekräfta att du använder den senaste versionen av Yahoo! Messenger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com