Så här aktiverar stavningskontroll i MS Office 2007

March 5

Så här aktiverar stavningskontroll i MS Office 2007


Microsoft Office 2007 har en något annorlunda layout från tidigare Word-program. Det finns flikar längst upp i programmet som låter dig klicka på en viss funktion. En ofta använd Office Word ansökan är stavningskontrollen. Det är lätt att hitta när du använder flik på toppen.

Instruktioner

1 Öppna MS Office Word 2007 genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet.

2 Om du inte har en ikon på skrivbordet, klicka på "Start" knappen längst ned på skärmen för att öppna Start-menyn. Du bör se orden "Alla program" på menyn. Klicka eller köra musen över "Alla program" för att se en lista över program. Leta efter "Microsoft Office" och kör musen över den. Sök efter "Microsoft Word" och dubbelklicka på den för att öppna programmet.

3 Skanna upp i Word ansökan om ordet "Review." Detta kommer att öppna upp där du hittar stavningskontroll och andra funktioner för att granska ditt arbete.

4 Klicka på Stavningskontroll knappen längst upp i ansökan. Det kommer att säga stavning och grammatik och har stora blå bock under bokstäverna "ABC". Detta kommer att öppna ett fönster på datorskärmen.

5 Leta efter ordet "autokorrigering" i detta fönster. Det kommer att vara till höger, under "Ändra alla" -knappen. Klicka på den en gång och stäng sedan fönstret genom att klicka på x i det övre högra hörnet.

6 Detta bör göra det möjligt MS Word att automatiskt korrigera stavningen medan du skriver. För att gå in mer i detalj med dina autocorrections, klicka på Alternativ i samma fönster där du klickade på autokorrigering. Detta kommer att ta upp andra stavning och grammatik alternativ som Word kan göra för dig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com