Felsökning Ljud i PPS

February 10

Filformatet av en "PPS" fil skapas i Microsoft PowerPoint och har förmågan att blanda ljud och grafik. Även ljud kan öka den totala effekten av en PPS-fil om den hanteras på ett effektivt sätt, förekomsten av ljud skapar ofta ytterligare problem för de flesta presentationer. Felsökning ljud är enkel, dock, och alla åtagit sig att med hjälp av ljud kan få det att hända.

Miljö

Många första gången skaparna av PowerPoint-filer misslyckas att överväga krav presentationsmiljön samtidigt bygga sin presentation. Det är naturligt att lägga till ljudkomponenter till en presentation när de kan spela upp böter på upphovsmannens egen dator. Ändå är presentationer sällan ges på samma maskin som utformat dem. Införande av ljud till en presentation lägger till en mängd potentiella problem.

Kontrollera om datorn som kommer att leverera presentationen är ansluten till lämpliga högtalare. Det kommer att ta mer än en liten dator högtalare för att leverera ljud till ett helt rum deltagare. Ofta, oberoende av talare, i publiken i baksidan av rummet kommer fortfarande att ha svårt att höra ljudet.

Dessutom bör du bekanta dig med volym och mute konfigurationer på den dator där du kommer att leverera presentationen. Dessa kontroller kan variera från maskin till maskin. Om du behöver skruva upp volymen, vill du inte att ta tid borta från presentationen att lära datorsystemet.

Gränssnitt

Lägga till ljud till en PPS-fil kan göras med hjälp av olika metoder. Om individen skapar presentationen är inte samma som den som kommer att ge en presentation, kan det finnas en lätt inlärningskurva för presentatören att övervinna. De måste förstå den specifika strukturen av ljudelement i presentationen.

Vissa ljudelement spela automatiskt när en glidlaster. Detta kommer inte att kräva någon interaktion på den del av presentatören. Men ger PowerPoint två andra alternativ för att infoga ljud på en bild. Ljudklippet kan inte spela förrän presentatören klickar på en bild eller animation. Detta kan leda till förvirring när inget ljud hörs under presentationen. Dessutom är vissa ljud in i en bild som en liten ikon högtalare. Till skillnad från en bild eller animering, kan det inte vara uppenbart för presentatören att denna knapp måste tryckas in för att starta ljudet. I själva verket kan de inte ens se ikonen.

När frågor med anknytning till datormiljön är uteslutet, en PowerPoint presentatör beror på en förståelse av presentationen själva filen för att säkerställa alla ljud fungerar. Testa bara en bild är inte tillräckligt, eftersom alla slide kan anpassas individuellt för att starta ljudelement på sitt eget sätt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com