Hur uppdatera drivrutinen för VIA / S3G UniChrome IGP

October 7

Den S3G UniChrome IGP-chip är en grafikdrivrutin som används i stationära och bärbara datorer. Det finns tre serier av UniChrome IGP grafikdrivrutin, var och en är kompatibel med olika datorers processorer. C-serien används i VIA-processorer och K-serien används i AMD och Opteron-processorer, medan P-serien används i Pentium-processorer. Enhetshanteraren i datorn visar alla drivrutiner i datorn utrustad med. Det visar den exakta versionen av grafikdrivrutinen installeras under "Bildskärmskort" alternativet. Det är genom Enhetshanteraren som du kan uppdatera drivrutinen för VIA / S3G UniChrome IGP.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen. För Windows Vista och Windows 7, är detta den runda Windows-knappen på den nedre vänstra sidan hörnet av skärmen.

2 Skriv "devmgmt.msc" utan citattecken i "Sök program och filer" rutan. För Windows XP och tidigare operativsystem, klicka på "Kör" och skriv "devmgmt.msc" i rutan. Tryck på "Enter" för att öppna Enhetshanteraren.

3 Expandera "Bildskärmskort".

4 Högerklicka på "VIA / SG3 UniChrome" under "Bildskärmskort" och klicka på "Uppdatera drivrutin." Detta kommer automatiskt att ansluta till Internet och söka efter uppdateringar för föraren. När en uppdatering hittas, installerar datorn automatiskt drivrutinsuppdatering. Om det inte finns några uppdateringar, kommer det att finnas en pop-up-meddelande som säger "Den bästa drivrutinen för enheten redan är installerad."

5 Klicka på "Stäng" för att avsluta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com