Hur man installerar Internet Explorer i Ubuntu

October 3

Hur man installerar Internet Explorer i Ubuntu


Eftersom Internet Explorer är utformad för att fungera på Windows operativsystem, kommer webbläsaren inte omedelbart installera på Ubuntu Linux operativsystem. Men om du laddar ner och installerar ett verktyg som kallas VIN som låter dig att efterlikna och installera Windows-program på datorn, kan du få Internet Explorer för Ubuntu upp och körs på datorn på bara ett par minuter.

Instruktioner

1 Klicka på "Program".

2 Klicka på "Ubuntu Software Center."

3 Skriv "VIN" i "Sök" och sedan markera rutan bredvid notering för "vin" när den visas i sökresultaten. Klicka på "OK." Detta kommer att installera vin på din dator.

4 Öppna Mozilla Firefox webbläsaren. Firefox är Ubuntus standardwebbläsare.

5 Gå till Internet Explorer nerladdningssida (se referenser).

6 Klicka på den grå "Download" -knappen. Detta kommer att ladda ner installationsfilen för Internet Explorer till din Ubuntu skrivbordet.

7 Högerklicka på Internet Explorer installationsfilen och klicka på "Öppna med vin." Detta kommer att öppna Internet Explorer installationsverktyget som ser identisk med det verktyg som du vill se om du installerar Internet Explorer på en Windows-maskin.

8 Klicka på "Nästa", följt av "Jag accepterar" och sedan på "Nästa", följt av "Avsluta" för att installera Internet Explorer inne i operativsystemet Ubuntu.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com