Felsökning en Logitech Optic mus som inte fungerar

May 4

Felsökning en Logitech Optic mus som inte fungerar


Optiska möss erbjuder ett bekvämt alternativ till vanliga möss. Den optiska laser används för att spåra musens rörelse betyder att du inte behöver en musmatta och rörelse blir mer flytande. Om Logitech optisk mus är trådlös, har du också fördelen av ökad bärbarhet. Felsökning både trådbundna och trådlösa optiska möss är ganska enkelt att göra och inte kräver några extra tillbehör.

Instruktioner

1 Anslut din Logitech optisk mus i flera USB-portar tills datorn registrerar att enheten har anslutits och är klar. Vissa USB-portar är inte kompatibla med plug-and-play-teknik, så det är viktigt att testa flera portar tills du hittar en som fungerar.

2 Använd Logitechs "Auto-Detect" -funktionen på webbplatsen Support (se referens). Den här funktionen ska aktiveras automatiskt Logitech mus.

3 Tryck och håll knappar märkta "Connect" på undersidan av musen och den trådlösa mottagaren, om din Logitech optisk mus är trådlös. Håller dessa knappar för flera sekunder uppdateras den trådlösa anslutningen mellan musen och mottagaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com