Komma åt C2K E

March 22

Komma åt C2K E


C2K är en informations- och kommunikationshanteringstjänsten avsedd för skolor i Nordirland, med stöd av Department of Education för Nordirland. C2K erbjuder en mängd olika online-lärande och pedagogiska resurser, inklusive e-post och filhantering tjänster. Studenter och lärare använder C2K e-posttjänst kan logga in för att få tillgång till sin e-post internt från skolan eller externt hemma med C2K Outlook Web Access webbplats.

Instruktioner

1 Leta reda på e-postlänken på skolans hemsida C2K. Om du inte kan hitta den direkta kopplingen från din skola, använd länken "C2K OWA e-posttjänst" återfinns i den del av den här artikeln referenser.

2 Fyll i din skolas namn och ditt användarnamn i "Domän \ användarnamn" textruta i alla gemener, först skriva skolans C2K domännamn, följt av en slash bakåt och sedan ditt användarnamn. Detta är samma format som används som ett exempel inloggning på C2K OWA e-posttjänst webbplats.

3 Mata in ditt lösenord i "Lösenord" inmatningsfältet. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, kontakta din skola och begära att ett nytt lösenord att skickas till dig vid en alternativ e-postadress. Du kan bli ombedd att först kontrollera ägandet av den sekundära e-postadressen genom att svara på en aktiveringsbrev.

4 Klicka på "Inloggning" för att logga in på ditt C2K startsida och få tillgång till e-post.

Tips

  • Alltid komma ihåg att logga ut från C2K e-postkonto för att förhindra obehörig åtkomst, särskilt när du använder en offentlig dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com