Hur att starta en Belkin G Wireless Router

April 6

Starta om Belkin Wireless G Router ofta fixar funktionalitet problem som är förknippade med routern. Detta liknar att starta om datorn när saker går snett. Även om du kan helt enkelt stänga av routern, det bästa sättet att starta det är genom sin webbaserat användargränssnitt. Detta gränssnitt är tillgängligt via din webbläsare, när du har upprättat en fysisk eller trådlös anslutning till routern.

Instruktioner

1 Anslut till Belkin Wireless G Router. Denna anslutning kan göras via datorns trådlösa anslutning, eller så kan du ansluta en Ethernet-kabel från en av de numrerade portarna på routern till Ethernet-porten på datorn.

2 Skriv "http://192.168.2.1" i webbläsarens adressfält och tryck på "Enter". Om du tillfrågas om ett användarnamn och lösenord, ange "admin" för båda, eller om du ändrat lösenordet, använd ditt nya lösenord.

3 Klicka på "Starta routern" från sektionen "Verktyg" i den vänstra rutan.

4 Klicka på "Starta routern" i den högra rutan, och klicka på "OK" i bekräftelsefönstret. En 60-sekunders nedräkning visas innan routern startas om. När börjat, kommer omstarten processen ta upp till ytterligare 60 sekunder. Stäng inte routern under denna tid.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com