Hur man rengör Hurri Virus

September 19

Hur man rengör Hurri Virus


Den Hurri viruset är känd för att orsaka problem på datorer. I likhet med andra virus, det kan korrupta filer, störa funktionen av din dator och äventyra personlig information som lagras på din dator. Den Hurri viruset ofta hittas av en anti-virus program, men är inte rengöras från datorn. Eftersom lämnar Hurri virus på datorn kan leda till skador och identitetsstöld risker, är det absolut nödvändigt att använda ett program som kan helt ta bort viruset från din maskin.

Instruktioner

1 Ladda ner Spybot Search and Destroy. Spybot är känd för att kunna upptäcka och ta bort Hurri viruset. Efter nedladdning Spybot, se till att uppdatera alla sina motorer och vaccinera datorn enligt anvisningarna.

2 Starta om datorn i felsäkert läge. För att göra detta, starta om datorn medan du knackar på F8. När du uppmanas, välj "Felsäkert läge" alternativ från menyn. Detta tar dig till din dator i felsäkert läge.

3 Öppna Spybot och utföra en genomsökning när du är i felsäkert läge. Fixa alla problem och starta om datorn. Klicka inte på F8 den här gången, eftersom du vill att datorn ska starta normalt.

4 Skanna din dator med hjälp av din vanliga anti-virus program när du är inloggad på ditt vanliga skrivbord. Den Hurri virus bör rengöras helt från datorn. Om det inte är, upprepa steg ett till tre och kontrollera igen.

5 Håll ditt antivirusprogram och Spybot Search and Destroy aktuell hela tiden. Detta kommer att bidra till att Hurri eller andra virus inte attackera din dator och orsaka ytterligare problem. Ett uns av förebyggande är värt ett pund av bot!

Tips

  • Om dessa extraordinära åtgärder inte fixa din dator, kontakta en certifierad datortekniker för mer anpassad hjälp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com