Hur man installerar Windows 8 teman

June 22

Hur man installerar Windows 8 teman


Utöver de teman som redan på din Windows 8-dator, erbjuder Microsoft en hel palett av ytterligare teman som du kan installera gratis när som helst. För dem som vill ha lite mer än nya skrivbordsunderlägg och färger, kan du också installera teman från tredjepartsutvecklare, men du kommer att behöva ändra din Windows systemfiler innan du installerar de flesta av dessa.

Hjälp av Microsoft Tema

Microsoft erbjuder flera dussin olika teman för Windows-datorer, var och en med unika skrivbordsbakgrundsbilder, färger system och ljud. Teman sträcker sig från växter och djur till populära spel och filmer, bilar och sport. Vissa är gjorda av Microsoft, medan många fler lämnas av tredjepartsutvecklare. Eftersom de är alla godkända av Microsoft, behöver du inte att ändra datorns systemfiler. För att installera någon av dessa teman på din dator, klickar du bara på "Download" -knappen och sedan dubbelklicka på den nedladdade filen. Windows laddar automatiskt dessa granskats teman till datorn.

Att hitta andra teman

Bortsett från teman som erbjuds av Microsoft, det finns otaliga andra teman som du kan hämta görs av tredjepartsutvecklare. Fördelen med dessa teman är att de ofta kan göra mer än att bara ändra bakgrunden, ljud och färger på din dator. Vissa kan ändra utseendet på ikoner, barer och knappar också. Ett tema installeras på en Windows 7-dator, till exempel, kan få det att se ut som Windows 8, eller vice versa. Webbplatser som deviantART, Windows8Theme.net och Skin Pack (länkar i Resources) erbjuder ett stort utbud av teman, nästan alla är gratis att ladda ner.

tema Begränsningar

Microsoft Windows innehåller säkerhetsåtgärder för att hindra dig från att installera tredjepartsteman från andra än Microsoft källor. För att komma runt detta, måste du installera ett program som kommer att koppla de säkerhetsåtgärder som skyddar Windows teman, som
UXStyle, UltraUXThemePatcher eller UXTheme Multi-Patcher (länkar i Resources). Alla program som ändrar systemfiler ska användas med försiktighet. Säkerhetskopiera din dator innan du installerar sådana program. Dessa verktyg är inte alltid testas grundligt med de senaste operativsystemen, så det är viktigt att läsa utvecklarens instruktioner. Du bör också läsa recensioner av sådana program, som finns på forum eller webbplatser som erbjuder tredjepartsverktyg.

Använda teman från tredje part

Efter att hämta en tredje part tema, placera den i datorns teman mapp, som ligger på "C:. \ Windows \ Resources \ Themes" Vissa kan rekommendera att installera ytterligare teckensnitt, som bör vara i TTF-format, lämnade i "C: \ Windows \ Fonts" mappen. Läs temat utvecklarens instruktioner noggrant och när filerna är på sina rätta platser, dubbelklicka på teman ".theme" fil. Detta öppnar datorns Utseende och anpassning fönster, där du kan välja tema och välj några anpassningsalternativ som du vill, som att ändra skrivbordsbakgrunden eller ändra ljud.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com