Så här redigerar centrering av din Facebook Avatar

May 15

När du använder Facebook, du får välja en profilbild, som visas i sin helhet på toppen av din profil. Beskurna representerar dig i andra Facebook aktiviteter. Till exempel när du gör ett inlägg på en väns vägg, visar upp en beskuren version av din profilbild bredvid att låta din vän omedelbart veta vem som gjort inlägget. Om Facebook beskärs automatiskt din bild illa - lämnar den visar din väns ansikte eller din panna och hatt, till exempel - ändra centreringen av bilden för att göra den mer smickrande och korrekt.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på den vita länken "profil" som visas i den övre högra delen av varje sida. Detta tar dig till din profil.

2 Håll muspekaren över din profilbild där det visas i det övre vänstra hörnet av din profil. När orden "Ändra bild" visas, klicka på dem. Då kommer du till en sida som visar din nuvarande profilbild och ger dig möjlighet att välja en ny fil.

3 Klicka på orden "Redigera Miniatyr" under din profilbild på denna sida. Detta öppnar ett nytt, litet fönster som visar miniatyrversion av hela din profilbild.

4 Dra miniatyrversion av bilden runt tills den är centrerad på rätt sätt. Klicka på "Spara" när du är nöjd med centrering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com