Hur man reparerar Java Installation

April 10

Java kompilator är fritt distribueras av Sun Systems. Om din Java-installation är skadad, avinstallera och installera om programmet fixar eventuella skadade eller borttagna filer som orsakar problem när du försöker köra Java-aktiverade webbplatser. Vissa nyare Java webbplatser kräver den senaste Java kompilator version, så denna process åtgärdas också eventuella kompatibilitetsproblem med äldre Java-kompilatorer försöker köra nya Java webbplatser.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Avinstallera program" i programmet i Kontrollpanelen. Klicka på "Java" -ikonen i listan över program. Klicka på "Avinstallera" för att ta bort programvaran från datorn.

2 Öppna en webbläsare och navigera till Javas hemsida. Klicka på "Free Java Download" knappen på hemsidan för att ladda ner den senaste versionen av Java kompilator. När fönstret öppnas för att spara filen, spara den till "C: \ temp" katalog för att snabbt hitta det när du kör installationsfiler.

3 Klicka på "Start" -knappen Windows igen och välj "datorn". Dubbelklicka på "C" enheten och dubbelklicka på "Temp", som är platsen för installationsfilerna du hämtade i steg två.

4 Dubbelklicka på filen "setup.exe" för att starta installationen. Klicka på "Installera" på öppnings välkomna fönstret. Java installeras på datorn. Klicka på "Close" på framgång skärmen för att stänga installationsguiden. Starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com