Vad är en Dell Wireless 1525 WLAN-kort?

April 22

Vad är en Dell Wireless 1525 WLAN-kort?


Dell erbjuder många tjänster och produkter som hjälper dig att hålla kontakten. En vanligen använd produkt är det trådlösa nätverkskortet. WLAN är ett trådlöst lokalt nätverk som länkar datorer till en bredare Internet-anslutning. Dell har många typer av WLAN-kort, inklusive WLAN 1525. Detta är en av de nyare versionerna av Dell WLAN-kort. Du kan ladda ner drivrutinen från Dells webbplats.

kort

WLAN-kort är en typ av trådlöst internet ledningssystem. De används för att ställa in en grundläggande trådlös anslutning och ingår i Dells trådlösa kort föraren. Föraren kan också separat ned från webbplatsen. Dell 1525 WLAN-kort ansluter datorn till en bredare Internet-anslutning som de andra versionerna av Dell.

kompatibla system

Dell 1525 WLAN-kortet är kompatibelt med många operativsystem. Denna produkt är avsedd för PC-användning, inte för Mac-operativsystem. Kortet är utformad för att fungera med Dells Vostro stationära systemversioner 220, 220s, 420 och 430. Det kan också fungera med operativsystemet Windows XP och Windows XP x64.

Teknisk information

1525 WLAN-kort släpptes från Dell i oktober 2009. Det är en typ drivrutinsfil. Versionsnumret är 12.0.0.58851, A03 och föraren filstorleken är 8 megabyte. Det är en Nedladdning från Dells webbplats och är gratis.

Installation

Gå till Dells webbplats och välj "Drivrutiner." Välj. "Dell 1525" och .Klicka på "Download" -knappen. Vänta tills filnedladdning att slutföra. Spara filen på skrivbordet och sedan dubbelklicka på filnamnet. Dubbelklicka på filen kommer automatiskt installera den. Alla dokument kommer att extraheras till c: \ dell \ drivers som standard.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com