Hur Återställ en Epson Chip

August 22

Hur Återställ en Epson Chip


Många Epson-skrivare använder bläckpatroner med inbyggda datorchips som övervakar bläcknivån i patronen. Tyvärr visar detta problem om du föredrar att ha dina patroner fyllas (en tjänst erbjuds nu genom många kontor försörjningskedjor) eller om du vill göra det själv. När patronen går torka första gången kommer "smarta" chip fortsätter att rapportera att det är tomt, även om du har återfylls det. Lösningen på detta problem är att återställa chipet.

Instruktioner

Hur Återställ en Epson Chip

1 Köp en Epson chip resetter. Leverantörer som Mr Inkjet, MicroDirect och InkSupply alla säljer relativt billiga Epson chip resetters som kan användas om och om igen. De flesta reset fungerar genom att koppla in kontakterna på toppen av patronen och med hjälp av en elektrisk laddning till "lura" patronen att tro att det är fullt.

2 Rikta in kontakterna på Epson patron med hack eller utsprång (beroende på tillverkaren) på chipet tter. De två uppsättningarna av hack måste rada upp exakt.

3 Tryck på stiften på chipet tter och kontaktpunkterna på patronen tillsammans i flera sekunder. Du kan behöva tillämpa ett betydande tryck.

4 Med de flesta chip resetters, kommer en LED-indikator blinkar grönt när chipet har återställts. När detta händer, har chipet återställts och du kan använda kassetten för att skriva ut.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com