Hur man lägger Zune musik till Facebook

October 16

Hur man lägger Zune musik till Facebook


Zune är en portabel mediaspelare från Microsoft som infördes 2006 som en konkurrent till Apples iPod. Zune kan du lyssna på din favoritmusik, titta på filmer och visa dina bilder. Om du äger en Zune och har ett Facebook-konto, kan du lägga din Zune-kort som visar dina musikaliska lyssnarvanor. Detta gör att du kan dela dina musikpreferenser med dina vänner. Om någon av dina vänner har också en Zune Social konto, kan du också se vad de lyssnar på.

Instruktioner

1 Gå till Zune-webbplatsen. Klicka på "My Social" som finns högst upp på sidan.

2 Klicka på "Registrera dig för sociala" för att ställa in ett konto med Zune. Fyll i informationen på sidan och välja ett användarnamn, eller "Zune-tagg." Du kan också använda din gamer tag från Xbox Live-konto om du har ett. Klicka på "Skicka" när du är klar.

3 Gå tillbaka till "My Social" och skapa din profil. Skriv en liten biografi om dig själv så att folk vet grundläggande information om dig. Innehålla saker som personliga intressen, hobbies, personlighet och din favoritmusik eller filmer.

4 Skapa din Zune-kort för Facebook. Detta är kortet som du kommer att dela på Facebook. Det kommer att visa vilken musik du lyssnar på din Zune och din totala musiksmak. Du kan skräddarsy denna, genom att ändra bakgrundsfärgen och lägga till din egen avatar.

5 Gå till Facebook och gå till Zune Social app. Klicka på "Gå till App." Det kommer nu be om tillstånd att få tillgång till profilinformation. Klicka på "Tillåt."

6 Anslut din Zune till datorn med USB-kabeln. Din musik information kommer nu att synkroniseras med din Zune Social statistik och kommer också att synkronisera med din Zune-kort. Detta kommer att publiceras på din Facebook-profil. En ögonblicksbild av din Zune-kort kommer att visas på Facebook, men användaren kan få tillgång till den interaktiva versionen av kortet när de klickar på den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com