Hur kan man förhindra dina vänner från att dela din video på Facebook

August 26

Ett sätt Facebook ger dig för att hålla kontakten med människor i din "Friends" -listan är att dela foton och videoklipp, kan media dina vänner sedan dela med andra om du har varit "taggade" i en viss bild eller video. Förhindra dina vänner från att dela videoklipp du lägger om du vill hålla innehåll du lägger synlig endast till din närmaste vänkrets.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Klicka på menyn "Konto" i det övre högra hörnet på skärmen och klicka på "Privacy".

2 Flytta musen över "Dela på Facebook" rutan. Klicka på "Anpassa inställningar", en länk som ligger längst ned i rutan.

3 Klicka på knappen "Redigera inställningar" bredvid "Bilder och videoklipp du har taggats i." Klicka på "Anpassa" och sedan välja "Only Me" från rullgardinsmenyn och klicka på "Spara inställning." Nu, bara kan du dela foton och videoklipp taggade in med andra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com