Hur Kopiera DVD-filmer till Roxio

August 23

Hur Kopiera DVD-filmer till Roxio


Roxio är ett välkänt program för att bränna CD, DVD och Blu-ray. Ljus versioner av denna programvara kan ofta hittas med en ny dator eller brännare. Fullständiga versioner är också tillgängliga för detaljhandeln på Internet eller i butik. Kopiering DVD är en av de viktigaste funktionerna i Roxio Creator som lätt kan åstadkommas. Med hastigheten på hårddiskar idag, kan du ha en komplett DVD kopieras på några minuter.

Instruktioner

1 Dubbelklicka Skaparen ikonen Roxio på skrivbordet för att öppna programmet.

2 Klicka på "Music - Audio" -fliken från startskärmen. Välj "Kopiera skiva."

3 Sätt i DVD att kopiera från och välj enhet från rullgardinsmenyn. Om du bara har en enhet, så kommer det att väljas som standard.

4 Välj den enhet du vill kopiera filmen till. Om du bara har en enhet, kommer det att vara samma. Klicka på "Kopiera" -knappen när du är klar.

5 Vänta tills bilden som ska kopieras till hårddisken eller bränna till den tomma skivan (beroende på om du använder en enhet eller två). Om bilden inte kopieras till hårddisken först, kommer datorn att låta dig veta när det är dags att ta bort filmen och sätt den tomma skivan. Sätt den tomma skivan vid behov, och vänta på att bränna informationen från hårddisken.

6 Bränna ytterligare kopior om du vill just nu. Njut av din film.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com