Hur man söker efter någon på Facebook

August 29

Hur man söker efter någon på Facebook


De sociala medierna nätverket Facebook kräver att medlemmarna att inrätta ett användarnamn, lösenord och profil under den inledande inloggningsprocessen. Varje profil är sökbar av andra, men medlemmar som inte är "Friends" med andra kan inte se medlem fullständiga profil. Facebook har en sökfunktion som finns på varje sida av det sociala nätverket. Verktyget är gratis att använda och ger dig en lista över medlemmar som innehåller namn, utbildningsinstitution eller företag du har ingått sökfunktion.

Instruktioner

Söka via Facebook profilsida

1 Logga in på ditt Facebook-konto genom att öppna datorns webbläsare, navigera till Facebook (Facebook.com) och ange ditt användarnamn och lösenord. Klicka på "Logga in".

2 Ange personens namn du söker efter i "Sök" rutan högst upp på Facebook skärm. Klicka på förstoringsglaset till höger i rutan för att starta sökprocessen.

3 Bläddra igenom sökresultaten och klicka på personens namn du vill visa sin "info" eller klicka på "Lägg till som vän" för att skicka en vänförfrågan.

Söka via Facebook Search Utility

4 Logga in på ditt Facebook-konto, om inte redan är inloggad, klicka sedan på "Sök efter vänner på Facebook" -länken (se Resurser).

5 Ange personens namn eller e-postadress du söker efter i rutan bredvid "Sök efter namn eller e-post" -knappen. Klicka på knappen för att starta sökprocessen.

6 Ange personens skolans namn och deras namn i rutorna bredvid "Skolans namn:" och "Person namn :," Om du söker efter en person genom gymnasiet eller annan läroanstalt som de deltog. Klicka på nedåtpilen bredvid år och välja år personen examen. Klicka på "Sök efter Klasskamrater" knappen för att starta sökprocessen.

7 Ange personens namn och företagsnamn i rutorna bredvid "Företag:" och "Person namn :," Om du söker efter en person av företaget han arbetar för. Klicka på knappen "Sök efter Medarbetare" för att starta sökprocessen.

8 Bläddra igenom sökresultaten och klicka på personens namn för att visa sin "info" eller klicka på "Lägg till som vän" för att skicka en vänförfrågan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com