Hur man rengör Canon-skrivare Heads

May 23

Få saker i världen för tryckning är mer irriterande än att skriva ut något viktigt, bara för att finna det som omfattas av kladd ränder och bokstäver så lätta att de kan knappt läsas. Om detta händer, finns det en chans att du kan behöva nya bläckpatroner. Det finns också en chans att din skrivhuvuden behöver bara en rengöring. Lyckligtvis skrivare som Canon BJC-620 gör rengöringen enkel genom att placera kontroller på frontpanelen på skrivaren.

Instruktioner

Hur man rengör Canon-skrivare Heads

1 Slå på skrivaren.

2 Tryck på utskriftsläge knappen och höljet knappen. Kuvertet knappen längst till höger på skrivaren och utskriftsläget knappen direkt till vänster om den.

3 Håll båda knapparna förrän bläcket ljus och kuvertet tända både lyser. När det händer, släpper du knapparna.

4 Tryck på utskriftsläge för att välja vilken typ av städning du vill.

5 För att göra en grundlig rengöring av alla fyra munstycken, tryck på utskriftsläge knappen tills de fyra lamporna ovanför knappen börjar blinka. För att göra en snabb rengöring av alla fyra, tryck på utskriftsläge knappen tills alla fyra lamporna tänds som en solid färg. För att göra en anpassad rengöring av en enskild munstycke trycker utskriftsläget knappen tills indikatorlampan av munstycket som du vill rensa tänds en solid färg.

6 När du har valt önskad rengöringsprogrammet genom att trycka på kuvertet knappen tills du hör en signal. Skrivaren kommer sedan starta rengöringsprocessen.

7 När cykeln är klar, kommer indikeringslamporna släcks.

Tips

  • Varje munstycke har sin egen indikatorlampa. Black är märkt "Bk" cyan är märkt "C" magenta är märkt "M" och gult är märkt "Y"

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com