Hur Synkronisera Google Kalender till iTouch

May 7

Hur Synkronisera Google Kalender till iTouch


Även om elektroniska apparater kan lägga bekvämlighet för ditt liv, kan de också lägga till förvirring om du har data som lagras på flera platser. Till exempel kan du äger en iTouch som har en uppsättning av kalenderhändelser, medan en annan uppsättning av händelser lagras i din Google Kalender. Lyckligtvis kan du konsolidera dessa kalenderhändelser genom att synkronisera Google Kalender till din iTouch, så länge det går iPhone OS version 3.0 eller högre.

Instruktioner

1 Slå på iPod Touch och knacka på "Inställningar" -ikonen på din hemsida.

2 Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar."

3 Peka på "Lägg till konto" och välj sedan "Microsoft Exchange."

4 Ange ditt fullständiga Google e-postkonto adress i "E-post" fältet. Detta inkluderar "@ gmail.com" en del av din adress.

5 Hoppa över "Domän" genom att lämna det tomt.

6 Skriv din fullständiga Google e-postadress igen i "Användarnamn" -fältet, och skriv sedan ditt Google e-postkonto lösenord i fältet "Lösenord".

7 Tryck på "Avbryt" om du ser ett meddelande som säger "Det går inte att Verifiera certifikat."

8 Ange "m.google.com" när den nya "Server" -fältet visas. Tryck på "Nästa" längst upp till höger på skärmen, och du är ansluten till Google-servern.

9 Tryck på knappen bredvid "Kalendrar" för att synkronisera kalendrar. Du bör se en blå knappen som säger "ON" bredvid "Kalendrar". Tryck på "Klar" och du har synkroniserat Google Kalender till din iTouch.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com