Hur man tar bort Flash10 EXE

April 17

Många virus försöker undgå en datoranvändare genom att gå under anspråkslösa namn eller genom att ha ett namn som liknar en icke-viruset filen. Den Flash10 virus är en av dessa virus, dölja sig - med namn, åtminstone - som Adobe Produkter Flash 10 fil, är Flash10 faktiskt en virulent bit av skadlig kod som kommer att inaktivera Registereditorn och sökfunktioner för att hålla sig dold. Lyckligtvis - till skillnad från andra virus av detta slag - detta virus är ganska slarvigt programmerat och det är möjligt att komma runt det skydd den har inbyggd i sig för att ta bort den. Det tar bara några extra steg.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera "Hijack här" (se Resurser). Hijack Detta är en specifik anti-malware verktyg för att hjälpa till att avlägsna flera olika former av kapare webbläsare och dator.

2 Lanseringen "Hijack här" och göra en genomsökning av systemet på din dator. När en förteckning har sammanställts i Hijack Detta fönster, söka efter och kontrollera varje objekt med en hänvisning till "Flash.10.EXE", MSN.msn eller "JambaMU.com."

3 Öppna Start-menyn och klicka på "Kör" alternativet. Skriv in "gpedit.msc". Detta kommer att öppna en ny dialogruta med flera olika expanderbara kategorier. Expandera särskilda kategorier i följande ordning: ". User Configuration> Administrativa mallar> Windows-komponenter> Windows Explorer"

4 Leta upp komponenten märkt "Tar bort Mappalternativ menyalternativet på Verktyg-menyn" i högra fönstret och dubbelklicka på den. Detta kommer att återställa din "Mappalternativ" verktyg i Windows Explorer menyraden.

5 Öppna "Windows Explorer" och klicka på menyn "Verktyg" -knappen. Klicka på "Mappalternativ" i rullgardinsmenyn och klicka sedan på fliken "Visa" och kontrollera "Visa dolda filer och mappar" alternativet. Klicka på "OK" för att spara ändringarna och stänga fönstret.

6 Bläddra till C: \ Windows \ System32 och ta bort följande filer: Flash.10.EXE, JambanMu.com, regedit.com, cmd.com, msconfig.com, ping.com och dxdiag.com.

7 Öppna mappen Mina dokument och radera "MySecret.Fold" fil. Ta bort "NewSong.Lagu" och "NewVideo.vidz" i "Min musik" -mappen och radera "Aweks.pikz" och "seram.pikz" i "Mina bilder" mappen.

8 Bläddra till C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ DAO mappen och ta bort "MSN.msn" fil. Gå upp en mapp till C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared och radera "Macromedia.10.EXE" fil. Detta kommer att helt ta bort Flash10 från datorn.

Tips

  • Om du upptäcker att du kan inte ta bort vissa filer eftersom de är skrivskyddade, försök att inaktivera antivirus och försöker igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com