Hur man lägger telefon förmåga att din Apple iPad

December 1

Hur man lägger telefon förmåga att din Apple iPad


Steve Jobs slutligen presenterade Apples nya iPad tablett, och den har alla möjligheter tänkbara att en nörd utom en telefon! Det är en webbläsare, en eboksläsare, en itunes spelare, och det spelar filmer och spel. Varför kunde inte Jobs har lagt telefon förmåga? Tja, här är hur du kan lägga till telefon förmåga att din iPad och slå även Steve Jobs till den.

Instruktioner

1 Köp en Apple iPad med Wi-Fi kapacitet. Din iPad ska kunna logga in på internet från någon Wi-Fi-hotspot, såsom ditt hem, ett kafé, många en stadsdel trottoarkant eller ett bibliotek.

2 Om du inte redan har ett Skype-konto, gå till Skype.com och öppna ett konto. Skype är ett mycket billigt voice-over-Internet-leverantör (VoIP) program som du kan använda för inhemska och internationella telefonsamtal. Lägg till alla viktiga telefonnummer till din kontaktlista på ditt Skype-konto.
(Du kan göra allt detta direkt från din iPad)

3 Köp en uppsättning hörlurar med inbyggd mikrofon (finns på de flesta försäljningsställen mobiltelefon). Anslut dessa i stereohörlurar av din iPad tablett och slå önskat telefonnummer på ditt Skype internet telefonprogrammet.
Du har nu telefon kapacitet på din iPad!


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com