Hur får man Hamachi för "Minecraft"

November 28

Hur får man Hamachi för "Minecraft"


"Minecraft", den berömda indiespel som tillåter dig att bygga något i en enda spelare i världen, har möjligheten för dig att spela via LAN (lokala nätverk) med möjlighet att bygga världar med dina vänner online. Men istället för att använda en LAN med hårdkodade Ethernet sladdar, kan Hamachi programvara datorn för att ansluta med andra datorer via ett trådlöst LAN-nätverk. Genom att göra detta, kan du dra nytta av fördelarna spelets LAN-tjänsten.

Instruktioner

1 Ladda ner den fria versionen av Hamachi från Hamachi.com och slutföra installationen. Öppna konto genom att skapa ett användarnamn och lösenord som du kan komma ihåg. Välj "Skapa genväg" när du hämtar Hamachi att skapa ett snabbt sätt att logga in på Hamachi.

2 Dubbelklicka på Hamachi genvägen och tryck på den stora strömbrytaren på toppen av Hamachi fönstret. När strömbrytaren är grön, klicka på "skapa nätverk" och ge ditt nätverk ett namn och lösenord. Berätta för dina vänner användarnamn och lösenord för nätverket och i rullgardinsmenyn ser du dina vänners datorer ansluta till nätverket.

3 Öppna "Minecraft" och värd en LAN spel. Hitta IP-numret på Hamachi ansökan (som administreras av Hamachi och är inte din riktiga IP) för ditt nätverk och ha dina vänner anger detta nummer när "Minecraft" ber om en IP för att delta i det lokala nätverket. Dina vänner kommer att kunna ansluta sig och ni alla kan spela "Minecraft" tillsammans.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com