Hur man flyttar Outlook 2002 till en ny dator

April 15

Hur man flyttar Outlook 2002 till en ny dator


Att flytta Outlook 2002 från en dator till en annan måste du installera om programmet importera sedan inställningarna och e-post från den gamla datorn. Skapa en säkerhetskopia av din gamla PST (Personal mappar) filer innan du byter till den nya datorn så att din nya exemplar av Outlook kommer att ha alla samma data din gamla. Lagra säkerhetskopian på en CD eller extern hårddisk om du skulle behöva återställa dina data i framtiden.

Instruktioner

1 Skapa en tillfällig mapp på skrivbordet för dina säkerhetskopior.

2 Gå till Outlook 2002 på den gamla datorn och öppna "File" och sedan "Import och export."

3 Starta exportguiden genom att klicka på "Import Export" och sedan "Exportera till en fil .." Klicka på "Nästa" och sedan "Personal File mapp (PST)" och "Inkludera undermappar." Klicka på "Nästa".

4 Välj säkerhetskopieringsmappen du skapade på skrivbordet som målmapp. Klicka på "Bläddra" för att navigera till mappen.

5 Namnge PST-filen och skriv in namnet i "Filnamn" klicka sedan på "OK".

6 Markera kryssrutan för att antingen ta bort dubbletter, tillåter dubbletter eller inte exportera dubbletter, klicka sedan på "Finish" och filerna kommer att exporteras.

7 Öppna backup mapp där du exporterade din säkerhetskopia. Se till att det finns där, sedan kopiera den till en cd-skiva, flash-enhet eller en extern hårddisk.

8 Installera Outlook 2002 på den nya datorn från din ursprungliga Outlook installationsskivan.

9 Kopiera säkerhetskopieringsmappen på skrivbordet på den nya datorn och öppna Outlook.

10 Klicka på "File" och "Import och Export" igen. Den här gången väljer du "Importera från ett annat program eller en fil" och välj den fil du bara säkerhetskopieras.

11 Följ guiden till slutet och klicka på "Finish." E-postmeddelandet från din gamla exemplar av Outlook 2002 har flyttats till den nya datorn.

Tips

  • Schemalägga regelbundna säkerhetskopior med hjälp av Outlook personliga mappar verktyg för säkerhetskopiering. Spara dina säkerhetskopior till en extern hårddisk för att bevara data om något händer med din hårddisk.
  • Outlook 2002 stöder inte Unicode, så om du har e-post som skapades på flera språk inkluderar inte dem i säkerhetskopian. När de är importerade, karaktärerna kommer alla att visas som frågetecken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com