Hur man gör hemmagjord dekaler med Adobe Photoshop

March 31

Hur man gör hemmagjord dekaler med Adobe Photoshop


Dekaler kan användas på bilar, hjälmar, cyklar och boken påsar för att visa ett personligt meddelande eller främja ett litet företag. Skapa anpassade dekaler kan bli dyrt när man använder en tegel och murbruk tryckeri; men du kan skapa dina egna personliga dekaler billigt med Photoshop och en online-print-on-demand företag. Med hjälp av dessa metoder eliminerar set-up avgifter, och gör det möjligt att skriva ut så få eller så många dekaler som du behöver.

Instruktioner

1 Installera Adobe Photoshop programvara som gör att du kan skapa anpassade bilder som kan laddas upp till en online print-on-demand företag. Photoshop kan köpas på en affär, online eller på ett kontor leverans butik. Mjukvarupaketet innehåller en installationsguide och skiva. Guiden kommer att gå igenom processen att installera programmet. Följ anvisningarna för installation och öppna programmet när installationen är klar.

2 Öppna en ny bildfil genom att klicka på "File" fliken i menyn högst upp på skärmen. En rullgardinsmenyn visas. Ange måtten för dekalen bilden. För ett medelstort dekal, använd 5 inches för bredden, och 3 inches för höjden. För att hålla dekalen skarpa och inte suddig, skriva in åtminstone 300 DPI för resolutionen, klicka sedan på "OK".

3 Lägg till anpassad text till din dekal genom att klicka på "Text" verktyg inne i "Verktygslådan." Verktyget ser ut som en huvudstad "T." Den "Verktygslådan" är en smal, vertikal låda som kan hittas på höger sida av skärmen. När "T" har valts, klicka och dra en markeringsruta på din bild. Klicka i markeringsramen, och börja skriva ditt meddelande. När du är klar, ändra utseendet på texten med hjälp av font verktyg, som kan hittas på toppen av skärmen när "Text" verktyg väljs. Du kan ändra storlek, färg och typsnitt.

4 För att spara bildfilen så att den kan laddas upp till en print-on-demand hemsida, klicka på "File" -fliken och välj "Spara som" från menyn. Ett fönster visas. Namnge fil. Olika filtyper finns tillgängliga; Välj filtypen "JPEG" och klicka på "OK". Filen är nu redo att laddas upp.

5 Ladda upp din bildfil till en print-on-demand webbplats. Det finns många online webbplatser som Cafepress och egna, som kan skriva ut dina dekaler snabbt och billigt. Följ de enkla guider på dessa webbplatser för att ladda upp din bild. När bilden har laddats upp, kan du placera din bild på en dekal, och köpa så många dekaler som du vill.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com