Hur man ansluter skålen nätverk till bredband

October 30

Hur man ansluter skålen nätverk till bredband


Ansluter Dish Network mottagaren till en bredbandsanslutning till Internet ger tillgång till ett bredare utbud av funktioner. Dessa funktioner är tillgängliga genom att ansluta till skålen nätverk online. Dish Network Online ger dig fler visningsalternativ, som du kan ladda ner och titta på filmer direkt från denna webbplats genom att använda Mina Rentals. Med dessa funktioner kan du få tillgång till filmer efter titel, genre eller skådespelare namn. Med hämtningslista på Dish Network Online, schema nedladdningar av dina favoritfilmer på den tid du vill visa dem.

Instruktioner

installation Framställning

1 Kontrollera din Internet-anslutning. Routern bör anslutas till en trådbunden bredbandsanslutning.

2 Välj plats för din Ethernet-switch. Om du vill ansluta en Playstation eller X-BOX till Internet också, placera Ethernetswitch nära till TV: n. Om du inte spelar tv-spel på nätet, placera Ethernet-switch nära till routern.

3 Mät dina Ethernet-kablar. Du behöver två Ethernet-kablar för denna installation. One för att ansluta Ethernet-switch till routern och en för att ansluta Ethernet-switch till Dish Network mottagaren. Mät avståndet från övergången till routern och från skålen nätverk mottagare till växeln.

4 Anslut Ethernet switch till routern. Koppla inte bort kablar från hamnar som LAN, bredband, WAN eller Internet. Använd din tillgängliga Ethernet-port. Om du har andra anslutningar anslutna till din router helt enkelt ansluta dem till Ethernet-switch. Anslut den ena änden av Ethernet-kabeln överensstämmer med din mätning från switch till router till routern. Anslut den andra änden av kabeln till Ethernet-switch. Komplett tillverkarens installationsinstruktioner för Ethernet-switch.

5 Se till att alla anslutningar till din router är aktiva och fungerar korrekt. Till exempel, om du har flera datorer anslutna till routern se till att de fortfarande kan ansluta till Internet.

Installation

6 Anslut ena änden av Ethernet-kabeln i överensstämmelse med mätningen från övergången till skålen nätverk mottagaren till en Ethernet-port på en switch. Anslut den andra änden av denna Ethernet-kabel till Ethernet-porten på baksidan av din Dish Network mottagare.

7 Kontrollera att lamporna på Dish Network mottagarens Ethernet-port är på. Grönt indikerar aktiv och gul indikerar datamottagning.

8 Välj "Meny" på din Dish Network fjärrkontroll. Välj "Systeminställningar." Välj "Installation". Välj "Bredband Setup". Välj "Network Setup". En IP-adress blir synlig på skärmen (t.ex. 111.111.111). Om du bara ser flera nollor i stället för en grupp med nummer, välj "Reset Connection." Vänta setup för att återställa anslutningen som efterfrågas av uppmärksamhet Meddelande.

9 Se till "Anslutningsstatus" som finns längst ner på skärmen står "Connection Online." Om anslutningsstatus läser "Connection Online" välj "Done".

10 Testa Dish Network mottagaren anslutning. Välj "Meny" på din Dish Network fjärrkontroll. Välj "Systeminställningar." Välj "Diagnostics". Välj "Connection" längst till höger av den diagnostiska skärmen. "Bredbandsanslutning OK" kommer att visas på TV-skärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com