Hur hitta vänner på Skype

July 25

Skype är ett populärt kommunikationsverktyg som gör det möjligt att kommunicera med andra människor runt om i världen med hjälp omedelbar chatt, röstsamtal och videosamtal. Innan du kan kommunicera med andra, måste du lägga till dem i din vänlista. Med sökmotorn Skype, kan du hitta dina vänner på Skype snabbt och enkelt, och inom ingen tid, njuta av spännande video- eller röstsamtal helt gratis.

Instruktioner

1 Starta Skype och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på "Kontakter" om du använder Skype för Mac och klicka på "Sök efter personer på Skype" eller "Sök efter Skype-användare" för att starta sökmotorn. Alternativt kan du starta sökmotorn Skype genom att klicka på plustecknet (+) symbol på bottnen av Skype-gränssnittet. Om du använder Skype för Windows, klicka på "Directory" -fliken, klicka på "Nytt" och klicka på "Kontakt".

2 Skriv in e-postadress, namn eller telefonnummer till den person som du vill lägga till din Skype vänner listan och klicka på "Sök". Skype kommer att visa ett antal resultat. Bläddra igenom resultaten och klicka på personen som du vill lägga till din kompislista. Klicka på "Lägg till kontakt."

3 Klicka på länken "Avancerad sökning" om du inte ser vän som du vill lägga till ditt Skype-konto. Välj det land / region din vän är i och välj din väns åldersgrupp. Ange din väns kön och klicka på "Sök". Skype söker efter möjliga träffar och visar resultatet.

4 Bläddra igenom resultaten och klicka på kontakt som du vill lägga till ditt Skype-konto. Klicka på "Lägg till kontakt." Om du fortfarande inte kan hitta din vän, ta med honom och se till att han fortfarande har ett giltigt Skype-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com