Hur att öka webbplatsens trafik med hjälp av Twitter

July 17

Hur att öka webbplatsens trafik med hjälp av Twitter


Lär dig att öka webbplatsens trafik med hjälp av Twitter.

Är din webbplats gör lite eller inga pengar på grund av bristande trafik?

Har du funderat över hur andra webbplatsägare öka webbplatsens trafik att göra sina webbplatser mer lönsamt?

Du kanske har hört talas om sociala nätverkssajter som Twitter, men undrar hur det förhåller sig till en online-verksamhet.

Du kan använda Twitter för att öka webbplatsens trafik dramatiskt inom loppet av några dagar. Fortsätt läsa för att lära sig hur.

Instruktioner

1 Registrera dig på Twitter

Twitter är ett socialt nätverk som kallas "mikro-blogging". Det innebär att man använder up-to-the-minuten uppdateringar att berätta för andra vad du gör. Twitter är gratis, så allt du behöver göra är att skapa ett konto för att komma igång. Skapa en profil som beskriver vad du gör. Innehålla uppgifter dina produkter att läsarna kommer att ha nytta och intressant.

2 Följ potentiella kunder

En stor Twitter efter är ett effektivt sätt att öka webbplatsens trafik medan du gör mycket lite. Hitta likasinnade personer som kan vara intresserade av din produkt, eller som kan ha problem att din produkt kommer att lösa och börja följa dem. Många människor kommer att automatiskt följa någon som följer dem, så att du snabbt kommer att bygga ett stort följande.

3 Uppdatera "tweets" Regelbundet

Uppdatera mikro-blogginlägg eller tweets "på en regelbunden basis för att hålla innehållet färskt. Tweets är begränsade till 140 tecken, så håll det kort och rakt på sak. Dina tweets kan innehålla en länk till din webbplats, tillsammans med en kommentar av intresse för potentiella kunder. Använd tweets att annonsera special och erbjuda användbara tips som rör dina produkter.

4 Lägg upp en iögonfallande Bild

Den bild som du lägger upp på Twitter kommer att ses bredvid dina tweets och kommer att fungera som en ikon för din profil. Det behöver inte vara en bild av dig; det kan vara ett företags logotyp eller någon attraktiv eller rolig bild.

5 Twitter på din webbplats

Twitter har märken som du kan infoga på din webbplats så att besökare kan se vad du gör och följa dig på Twitter om de inte redan efter dig.

6 När du börjar skapa en följande på Twitter, kommer du se det växa varje dag. Ju fler människor läser dina tweets, desto fler människor ser din webbplats länk, och du kommer att öka webbplats trafik i en otrolig hastighet.

Medan du är här se till att ta en titt runt för fler tips och information om att öka webbplats trafik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com