Hur man installerar en videoprojektor System i en kyrka

May 20

Hur man installerar en videoprojektor System i en kyrka


Kyrkor har blivit en av de största användarna av datapresentationsteknik. Som religiösa institutioner försöker hålla jämna steg med en mer tekniskt medvetna medlemskap har många kyrkor utplacerade mycket sofistikerad projektion och digitala skyltsystem. Programvara som utformats speciellt för kyrkan dyrkan presentationer har framkommit att utnyttja kraften i videon projektionsteknik. Många kyrka gudstjänster nu genomföra flera videoprojektorer för att visa videoklipp, sångtexter, och predikan beskriver komplett med grafik och rörelse bakgrunder.

Instruktioner

1 Utvärdera behoven i din anläggning. En stor fristad sittplatser än 500 personer kommer att kräva ett annat projektionssystem än ett litet kapell sittplatser 50.

2 Välj lämplig projektor. Stora anläggningar kan kräva flera projektionsskärmar för att ge adekvat visning för hela publiken. Leta märk ljusstyrka (mätt i lumen) för projektorn genom att läsa de publicerade specifikationerna för en viss modell. Välj en projektor med mer än 3000 ANSI lumens ljusstyrka. Mindre anläggningar kan nöja sig med en enda projektor kräver mindre ljusstyrka.

3 Leta upp och installera en eller flera projektionsdukar. Välj en plats med några visuella hinder mellan publiken och skärmen.

4 Välj en plats för din projektor. Avståndet projektorn bör vara från skärmen är ungefär två gånger bredden av skärmen. Till exempel, om skärmen är 8 fot bred, bör projektorn vara 16 fot från skärmen.

5 Positionera projektorn för att undvika en "keystone" -effekt. Keystone avser en skev bild som uppstår när projektorn är placerad excentriskt från skärmen. Medan projektionslinser är avsedda för placering vid botten eller toppen av skärmen utan förvrängning, kommer de inte att kompensera för projektorer placeras till vänster eller höger på skärmen. Se till att projektorn är placerad i den horisontella mitten av skärmen.

6 Bestämma placeringen av presentationen datorn och operatören. Avståndet mellan projektorn och videokällan (datorn som kör presentationsprogram) kommer att avgöra behovet av kablage.

7 Montera projektorn i ett fast läge. De flesta projektorer kan invertera den projicerade bilden när den är monterad upp och ner från ett tak plats. Med hjälp av en fast monteringsyta ger trygghet och konsekvens vid genomförandet av vecko presentationer.

8 Anslut videoprojektor till presentationen datorn med en dator videoförlängningskabel. Använd en kabel som matchar uttagen som finns på din dator och projektor. Anslut den ena änden av kabeln till en extra videoutgången från datorn och den andra änden till videouttaget från projektorn. Ändra bildskärmsupplösning som behövs med hjälp av datorprogram. Din videoprojektor är nu redo att visa datorpresentationer.

9 Dra presentationen ljud från datorn ljudutgång i helgedomen ljudsystem.

Tips

  • Medan bärbara datorer inkluderar alltid en extra videoanslutning för projektorer, stationära modeller kanske inte. Du kan behöva uppgradera grafikkortet till en som innehåller dubbla videoutgångar.
  • För långväga kablage behov, anser teknik som implementerar en CAT-5 nätverkskabeln för att konvertera videosignalen. Denna teknik gör det möjligt för video att resa avstånd upp till 300 fot utan någon försämring i bildkvalitet.
  • Var noga med att fästa projektorn i ett fast monteringsplats med hjälp av en säkerhetskabel. Säkerhetskabeln kan också inkludera en nyckellås för att ge en stöld avskräckande.
  • Tänk dig en projektormodell som omfattar nätverksstyrning. I stora anläggningar där en takmonterad projektor kan vara svåra att komma åt, kan många projektormodeller vara ansluten till datornätverket. Alla projektorns funktioner kan sedan styras av en fjärrdator placeras var som helst i anläggningen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com