Hur konvertera en 3GP video till en WMV

October 21

När en 3GP video omvandlas till WMV-format, kan det bli kompatibel med en rad av Microsofts verktyg. Förutom att vara strömmas via Windows Media Player, kan en WMV-fil redigeras inbyggt i Microsoft Movie Maker och skrivit till DVD med Windows DVD-bränning. Media Converter SA Edition och iWisoft Free Video Converter är två exempel på gratisprogram som kan omformatering 3GP filer som WMV-filer. Men användarna kan undvika installationsprogrammet helt och hållet genom att använda Online Konvertera tjänsten.

Instruktioner

Media Converter SA Edition

1 Ladda ner och installera Media Converter SA Edition. Freeware kan erhållas direkt från CNET: s Download.com.

2 Starta Media Converter SA Edition. Klicka på "Öppna" -knappen och bläddra efter 3GP indatafilen i filvalsfönstret. Dubbelklicka på videon att ladda den i programmet.

3 Klicka på "Spara som" -knappen och ett fönster fil spara visas. Rikta en besparing destination och namnge WMV utdatafilen följaktligen i "File name". Öppna "Spara som typ:" i rullgardinsmenyn och välj "wmv (* .wmv)." Klicka på "Spara".

4 Klicka på "Konvertera" ikonen för att starta filkonverteringen. När ett bekräftelsefönster visas, kommer WMV utdatafilen lagras i målinriktat sparande destination.

iWisoft Free Video Converter

5 Ladda ner och installera iWisoft Free Video Converter. Freeware kan erhållas direkt från programutvecklare.

6 Starta iWisoft Free Video Converter. Klicka på "Lägg till" ikonen och bläddra efter 3GP indatafilen i filvalsfönstret. Dubbelklicka på videon att ladda den i programmet.

7 Öppna "Profil" rullgardinsmenyn. Gå till "vanliga video" och välj "WMV - Windows Media Video (* .wmv)."

8 Klicka på "Start" -knappen för att starta filkonverteringen. Programmet kommer att visa filen katalog WMV utfil när den har genererats.

online-Convert

9 Starta en webbläsare och tillgång till Online Konvertera.

10 Gå till avsnittet "Video Converter" och öppna "Select målformatet" rullgardinsmenyn. Välj "Konvertera till WMV" och hemsidan kommer att omdirigera till en fil underkastelse sida.

11 Klicka på "Bläddra" -knappen och leta reda på 3GP indatafilen i filvalsfönstret. Dubbelklicka på videon att ladda den i tjänsten.

12 Klicka på knappen "Konvertera fil" för att initiera filkonvertering. Filen inlämnande sida kommer omdirigera till en fil nedladdningssida när WMV utdatafilen finns. Klicka på "direkt nedladdning länken" och följ instruktionerna på skärmen för att spara videon i en önskad plats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com