Toshiba A505 Egenskaper

May 3

Toshiba A505, en bärbar dator eller bärbara dator, gjorde sin debut i 2009 under flaggskepp Satellit PC varumärke i Japan-baserade tillverkare av konsumentelektronik Toshiba Corp Även om det är tillgängligt i något olika konfigurationer, de A505 håller fast vid sin mid-range bärbara datorer beteckning. Varje Toshiba A505 körs på Home Premium upplagan av äkta Windows 7 operativsystem, som gjorde sin debut i samma år. Även Toshiba inte längre gör den bärbara datorn, är det fortfarande säljs i detaljhandeln som Amazon.com och Office Depot.

Processor och minne

De flesta Toshiba Satellite A505 är en dual-core processor från halvledartillverkaren Intel Core 2 Duo-linje, en division av Core 2 varumärke. Men vissa konfigurationer har en Core i7, vilket är den högsta nivån chip från nuvarande kärnproduktionscykeln från och med maj 2011. Pre-installerat minne - som hör till andra generationer Double Data Rate Synchronous Dynamic RAM klass - är 4GB , med en minnesåtkomst hastighet på 800 MHz. De nyare eller mer spruced upp versioner, dock använda DDR3 SDRAM istället.

Enheter, Audio, Video

Hårddisken utrymme Toshiba Satellite A505 är i 320 till 500 GB sortiment. Den optiska enheten spelar och spelar in CD- och DVD-skivor och innehåller stöd för dual-layer skivor, "plus" och "minus" inspelningsbara DVD-format och Labelflash-teknik för skiv märkning. Ljud består av inbyggda i Harman / Kardon stereohögtalare, Sony Philips Digital Interface utgång och hörlurar och mikrofon högtalare. Video och grafik tillhandahålls av ett moderkort integrerade Intel Graphics Media Accelerator eller en mer kraftfull och engagerad Nvidia grafikprocessorer.

Anslutningar

Varje Toshiba Satellite A505 har en trådlös nätverksadapter - vanligen från Intel eller Realtek - som häftar vid 802.11b / g / n trio av standarder från International Engineers Association. Dessutom ingår en Ethernet förare med en RJ-45 för trådbundet nätverk, och vissa konfigurationer har också ett modem. Tre USB 2.0-portar är standard på A505.

Display, Övriga funktioner

Toshiba Satellite A505 har utformats med en 16-tums bredbilds-- med tunnfilmstransistor LCD och Toshibas TrueBrite teknik glansig finish. Skärmen bildkvalitet mäts som 1366 x 768 pixlar i upplösning. Inbyggt i den bärbara datorns LCD-panel är en webbkamera och rundupptagande mikrofon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com