Hur man skapar ett Gmail-konto för en grupp

March 17

Hur man skapar ett Gmail-konto för en grupp


Google tillhandahåller en funktion som kallas grupper som gör projektgrupper, klubbar och klasser - eller personer inom någon annan grupp - att kommunicera och dela innehåll, såsom dokument, videor och kalendrar. Ett sätt att använda en grupp är att ställa upp som en gemensam inkorg. Ditt lag kan använda kontot för att läsa och svara på meddelanden som skickats av gruppens medlemmar eller ens kunder. Använda Groups for Business, kan du inkludera ett obegränsat antal medlemmar och tilldela ansvar till privatpersoner.

Instruktioner

1 Gå till Google Groups webbplats (se Resurser) och klicka på "Create Group." Ange ett namn på gruppen och skriv in den e-postadress som du vill använda, vilket kommer att sluta i "@ googlegroups.com." Ange en beskrivning av gruppen för medlemmar att se.

2 Välj "Collaborative Inbox" från Välj en grupp typ listrutan. Välj de typer av medlemmar som du vill tillåta att få tillgång till inkorg funktioner. Välj de grundläggande rättigheter som du vill använda, såsom att låta allmänheten att visa ämnen eller låta alla gruppmedlemmar att skicka meddelanden. Klicka på "Skapa" och sedan "OK" för att hantera inkorg.

3 Klicka på länken "Hantera" längst ner på sidan Ämnen. Klicka på "Bjud in medlemmar" i den vänstra rutan för att öppna en e-postinbjudan formulär. Ange e-postadresserna till de personer du vill tillåta att använda inkorgen, skriver en inbjudan och klicka på "Skicka saker."

4 Välj "Roller" i den vänstra rutan och klicka på "Roller". Välj den roll som du vill hantera inställningar. Lägg till medlemmar till roll och välj behörigheter du vill använda. Upprepa för de återstående roller. Beroende på vilka roller du tilldelar medlemmarna få meddelanden via sin primära e-postadress när någon inlägg ett nytt meddelande.

Tips

  • För att hålla koll på en diskussion, favorit genom att klicka på stjärnan, vilket bidrar diskussionen till Stjärnmärkt avsnittet i huvudmenyn till vänster.
  • Gruppmedlemmar kan klicka på "Markera som bästa svar" på sin favorit svar på frågor eller "Mark som Complete" knappen när ett problem är löst.
  • Gruppchefer eller ägare kan visa svar anses bäst framför andra. Klicka på kugghjulet, välj "Hantera grupp" och välj "Avancerat". Klicka på "Anpassa webbvisning" och välj "Ja" under Display en kopia av bästa svar ovanför andra svar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com