När man byter en dator grafikkort?

March 16

En gammal grafikkort kommer så småningom inte längre att kunna hantera videouppspelning. Dessutom kommer dataspel grafik blir hackar när ett grafikkort är inaktuell. Viktigast av allt, en gammal grafikkort kommer att bli en flaskhals och SAP andra resurser datorn, till exempel din centralenhet. För detta ändamål är det viktigt att veta när du ska byta ditt grafikkort.

överväganden

För att ta itu med eller utan ditt grafikkort är out-of-date eller inte beror till stor del på vad du använder den till. Om du är en tung spelare som vill spela alla de senaste och bästa spelen på marknaden, eller om du gör en hel del film och videoredigering, behöver du en mycket mer up-to-date kort än tillfälliga användare.

Mer minne motsvarar mer makt

Mängden RAM (Random Access Memory) på kortet är den primära faktorn i hur kraftfull grafikkortet kommer att bli. De flesta datorer levereras med minst 128 megabyte RAM-minne. För närvarande den högsta mängden RAM-minne för ett grafikkort är 2 gigabyte. Enkelt uttryckt, desto mer minne, desto mer grafikintensiva material datorn kan hantera.

Föråldrad?

Det bästa sättet att veta om ditt grafikkort är föråldrad är när du märker allvarliga grafiska prestandaproblem. Till exempel, om du spelar ett videoklipp på datorn och det finns märkbara ram hopp, är ditt kort out-of-date. Likaså om du upplever förfaller ram eller ryckig video i dina spel, är det dags för en uppgradering.

Tips om att välja ett grafikkort

Innan du köper ett grafikkort göra en del efterforskningar. Köp från ett välkänt företag som har en bra politik för återvändande. Det finns många bra platser på nätet som Tiger Direct och andra som har bra rykte. Håll dig borta från okända återförsäljare. Det finns vissa länkar som ingår i referenser för att hjälpa dig att komma igång.

Tidsram

Kom ihåg att grafikkort någonsin utvecklas och oavsett vad du köper nu, kommer det snart att vara föråldrad. Så välj ett grafikkort som uppfyller dina behov nu och inom överskådlig framtid.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com