Hur man laddar ner en gratis uppgradering till Windows

June 25

Det är det dags igen - Microsoft har precis släppt en nyare, förbättrad version av Windows (Windows 7) och så länge som du har köpt en Vista utrustad dator mellan 26 juni 2009 och 31 Januari 2010, ladda ner en gratis Windows 7 uppgradering är lika enkelt som ABC. Det är vanligtvis en Upgrade Advisor kan hämtas. Du måste ladda ner installationsprogrammet, kör det och det kommer att bedöma din dator för att se om den uppfyller systemkraven för den uppgraderade Windows-versionen. Om datorn inte gör snittet, berättar Upgrade Advisor du vilken komponent är otillräcklig och varför. Om det händer måste du uppgradera din hårdvara först. Om din hårdvara uppfyller kriterierna, är du redo att uppgradera Windows.

Instruktioner

1 Gå online till Microsoft Download Center (se Resurser). Leta upp textrutan "Top nedladdningar för." Välj lista i rullgardins bredvid den och välj "Systemverktyg". Klicka på "Go" -knappen. Windows 7 Upgrade Advisor kommer att finnas tillgänglig som en av posterna i resultatet.

2 Klicka på länken för Windows 7 Upgrade Advisor. Du får en sida där du kan ladda ner rådgivare. Tryck på "Download" -knappen. Du kommer att uppmanas att spara eller öppna filen. Välj "Spara" och ange en mapp där installations kan placeras. Hämtningen bör inledas.

3 Vänta tills nedladdningen är klar. Öppna en fil webbläsarfönster för att se till att filen är tillgänglig. Nu din rådgivare är redo att installeras.

4 Installera och köra rådgivare genom att dubbelklicka på dess ikon på skrivbordet. Om datorn uppfyller kraven, anvisningarna på skärmen kommer att hänvisa dig om hur du laddar ner det nya operativsystemet gratis (efter 22 Oktober 2009). skicka helt enkelt din begärda informationen och invänta uppgraderingen bekräftelse.

Tips

  • Innan du kör uppgraderingen rådgivare, se till att alla enheter som du normalt ansluter till din dator är på plats och påslagen. Detta kommer att hjälpa installatören exakt bedöma beredskap systemet för uppgraderingen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com