Google Street View Tips

January 5

Google Street View Tips


Googles Street View-teknik lägger till en grad av realism till Google Maps genom att låta dig att visa de flesta vägar som om du faktiskt står på dem. Google använder en fordonsmonterad panorama kamerasystem att fånga dessa bilder, vilket ger fullständig panoramautsikt över någon plats i Google Street View fordon har varit.

Navigering

Du kan växla Google Maps i Street View-läget genom att kontinuerligt zooma in på ett område tills kameran automatiskt växlar till Street View-läget, eller genom att dra den orange Pegman-ikonen ovanför zoomfältet på vänster sida av skärmen på en väg. Street View-data är tillgänglig för alla vägar som beskrivs i blått. Klicka på Street View-bild med musen och dra för att ändra ditt perspektiv på bilden. När markören blir en ruta, kan du dubbelklicka för att zooma in på den del av bilden. När det blir en cirkel, kan du dubbelklicka för att flytta kameran. Alternativt kan du klicka på pilarna i vägen för att flytta kameran ner på samma gata.

Planera

Google Street View är ett utmärkt planeringsanordning. Om du försöker hitta vägen till en ny plats, kan du använda Street View för att hitta landmärken på sidan av vägen innan du kör där. Dra Pegman till var och en av de stora svängar på rutten för att se hur området ser ut så att du kan undvika att missa din tur. Street View är också till hjälp för att planera en fotgängare eller cykling väg. Dra Pegman till delar av rutten för att bekräfta att det finns en cykel körfält eller en trottoar närvarande. Du kan också använda Street View för att besluta om att ta en semester. Street View har data från hela världen, så att du kan nästan spana en plats innan faktiskt beslutar att gå dit.

inbjudan

Google är endast juridiskt tillåtet att samla Street View information och bilder för offentliga platser. För att tillåta privata fastighetsägare att visa upp sin egendom, har Google skapat ett partnerprogram genom vilket en privat fastighetsägare kan bjuda in Google till sin egendom. Bilderna från fastigheten kommer då att bli tillgängliga med de allmänna Street View-bilder. Du kan bjuda in Google till din egendom med hjälp av partnerprogrammet inbjudan på Google Maps webbsida.

jord Integration

Från och med Google Earth 6 kan du komma åt Google Street View-data i Google Earth. Navigering i Google Earth är densamma som navigering i Google Maps. Google Earth lägger till förmån för otaliga andra high definition satellit, flygbilder och jord fotografier tillsammans med annan information som är relevant för det område som du tittar på. Du kan växla mellan Street View och 3D-mark vy genom att vrida Google Earth kryss "3D-byggnader" på och zooma ut Street View. Detta kommer att ge dig en mycket liknande för att Street View, men återges i 3D med detaljerade byggnader i de flesta stadsområden.

Inomhus

För att skapa Street View stil bilder av utrymmen inomhus, har Google krympt sin Street View-teknik ner till en enda vagn. De har använt denna vagn för att ta bilder från insidan av museer runt om i världen så att du kan turnera utländska museer i Street View utan att lämna datorn. Du kan hitta mer information om vilka museer finns på Googles Art Project webbplats och du kan besöka museer via Google Street View i Google Maps.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com