Hur man kan minska bildstorlek utan att förlora skärpa på en .PNG

September 1

Ett sätt att minska bildstorleken utan att förlora skärpan på en png eller "PNG" fil är att använda en high-end grafiska redigeringsprogram som Adobe Photoshop. Med Photoshop kan du spara PNG-filen som en Photoshop PSD. När filen är i PSD-format, minska bildstorleken, sedan exportera den tillbaka ut som en PNG-fil utan att förlora kvalitet eller skärpa.

Instruktioner

1 Högerklicka på PNG-filen för att öppna filen snabbmenyn.

2 Klicka på "Öppna med" på snabbmenyn. En lista över installerade program öppnas.

3 Klicka på "Adobe Photoshop" (eller någon annan high-end grafiska redigeringsprogram) att öppna PNG-filen i den grafiska redigeraren.

4 Klicka på "File" alternativet på den övre navigeringsfältet och klicka sedan på "Spara". Klicka på "PSD" filtyp, när du uppmanas att spara filen som en Photoshop-fil.

5 Klicka på "Bild" alternativet på den övre navigeringsfältet och klicka sedan på "Image Size". Bildstorlek öppnas.

6 Skriv in värdena för "höjd" och "Bredd" i inmatningsrutorna och klicka sedan på måttenhet i listrutan. Till exempel, klicka på "pixlar" Om du definierar höjd och bredd i pixlar för den nya storleken på bilden.

7 Klicka på "OK". Bilden storleksändras till de angivna måtten.

8 Klicka på "File" och klicka sedan på "Spara för webben och enheter." (I andra grafiska applikationer, klicka på "Spara som".) File Spara öppnas.

9 Klicka på "png (* .png)" alternativet. Klicka på "kvalitet" listrutan och klicka sedan på en hög andel, såsom "100%".

10 Skriv in ett namn för den nya storlek grafiken i "Filnamn" rutan och klicka på "Spara". Den ändrade bilden sparas som en PNG-fil med alla kvalitet och skärpa bibehålls.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com