Hur du ändrar grafikkort på Poweredge T100

September 13

Dell Poweredge T100 är en instegs server för småföretag. Dell utformat det för processorintensiva applikationer och inte grafiskt arbete, så det finns ett integrerat grafikkort chip på moderkortet istället för en dedikerad grafikkort. Den integrerade chip är bra för de flesta applikationer och billigare att installera än traditionella kort, men avancerade användare kan finna det otillräckliga. Byt till en dedikerad grafikkort för att öka prestanda i spel och grafikprocessor accelererade program.

Instruktioner

1 Stäng av servern och ta bort alla kablar från enheten. Tryck och håll "Power" -knappen i flera sekunder för att jorda systemkomponenter.

2 Placera servern vänster nedåt. Tryck på fliken rektangulära aren på övre baksidan av enheten inåt till frisläppandet systemkåpan. Greppa den övre kanten av locket och dra den bort för att komma åt de inre komponenterna.

3 Tryck på en ren metall område, såsom strömförsörjnings hus eller en del av ärendet, att jorda dig själv.

4 Tryck på frigöringsfliken på korthållarens lucka bredvid expansionsplatserna. Dessa spår är i det nedre högra hörnet på servern. Skjut behålla systemet spärren nedåt. Det är på samma plats som frigöringsfliken men på utsidan av systemet.

Poweredge T100 har inte en PCI-Express x16-kortplats för att installera en high-end grafikkort. Men det finns en enda PCI-kortplats som kan rymma en low-end grafikkort. Den vita slot är den längsta av de fyra expansionsplatser i det nedre högra hörnet av systemet.

5 Dra ut alla grafikkort för närvarande sitter i spåret, om det behövs. Annars avlägsna metalltäckbrickan och sätt ett grafikkort i PCI-platsen. Tryck ned kortet att se till att det är helt på plats.

6 Tryck ner hållarens lucka kortet för att stänga den. Sätt tillbaka systemkåpan. Stick ner nederkanten först och skjut sedan resten av locket inåt för att fästa det på plats igen. Anslut alla kablar igen.

Tips

  • Det är omöjligt att ta bort eller byta ut den integrerade grafikprocessor. Servern kommer automatiskt att stänga av den när du installerar den särskilda grafikkortet.
  • Håll metalltäckbricka i fall du någonsin bort grafikkortet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com