Hur till e-post en AVI-fil

July 10

Hur till e-post en AVI-fil


Traditionella e-postkonton inte tillåter dig att skicka Lager filer som AVI videofiler genom meddelanden. Det är möjligt att skicka filen indirekt från en annan värd webbplats som Megaupload, YouSendIt, och Sendspace. Dessa webbplatser erbjuder gratis och betalda konton till Internetanvändare för att dela stora filer med andra med hjälp av deras e-postadresser. Det är inte så komplicerad och tar bara en minimal mängd uppladdning tid att skicka. .

Instruktioner

1 Gå till antingen Megaupload.com, Yousendit.com eller SendSpace.com och skapa ett konto. Välj filen som du vill skicka genom att klicka på "Bläddra" -knappen och öppna den. Du kan skicka en skaplig storlek AVI med en gratis konto, men en fullängds film med minimal kompression kan ta mer utrymme än du får med gratiserbjudande.

2 Ange fil beskrivning som du vill ha mottagaren kunna läsa i "Beskrivning" rutan.

3 Klicka på "Skicka" för att starta uppladdningsprocessen. Du kommer att se en indikator på överföringen medan den pågår, med en beräknad tid för färdigställande. När filen är klar, kommer du att se ett meddelande om att överföringen är till 100%. När du går tillbaka till ditt konto, kommer det att finnas ett avsnitt för dina filer uppladdade. Kopiera URL-länk till filnedladdning, och sedan e-post till dem som du vill ta emot AVI.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com