Det bästa sättet att kvala in online för WSOP

May 13

World Series of Poker, eller WSOP, är en serie pokerturneringar som hålls årligen i Las Vegas, Nevada. Detta är den stora händelsen för pokervärlden varje år, och drömmen om de flesta pokerspelare är att delta i detta tält händelse och många turneringar som körs under den. Med vissa händelser som har en brant prislapp, kan tanken på att få in turneringarna verka skrämmande, men med den växande populariteten för online poker, har det blivit enklare och billigare än någonsin att kvalificera sig för WSOP.

Börjar

Det finns många online poker webbplatser som erbjuder WSOP inträdespriser, men denna artikel kommer att fokusera främst på de två mest populära platser: Pokerstars och Full Tilt. De erbjuder fler kvalificerade möjligheter än andra pokersajter, vilket ger spelarna det maximala beloppet för chanser att vinna sin väg till WSOP.

Du vill bekanta dig med de många tillgängliga alternativ för att kvalificera till WSOP. Båda dessa platser har en mängd turneringar körs som så småningom kan leda till ett av WSOP inträdespriser, men vid första anblicken är det inte alltid lätt att förstå vad man ska spela in och vad som händer när du spelar i det. Det är viktigt att tillbringa tid forska många anslutnings turneringar, så kallade satelliter, och rita ut vilken väg de tar mot den slutliga WSOP priset. Billigare inköp i turneringar kommer att ha den längsta vägen till toppen, vilket gör att du deltar i så många som fem eller sex turneringar innan turneringen med kval priset.

utgångsnivå

Det kan vara frestande att börja med bara $ 1 i den lägsta satellit och försöka förvandla det till en fri $ 10.000 inträde i WSOP main event, men detta är ofta inte den bästa strategin. De låg nivå satelliter är översvämmad med vilda spelare som kommer att spela med tank aggression i ett försök att göra mål en snabb tur vinna och gå vidare till nästa satellit. Det är i ditt bästa intresse att identifiera en satellit några steg ner vägen. Var och en av dessa nivåer kan köpas in, men priset blir högre för dem som vill köpa in de senare händelserna. Det kan vara väl värt att spendera $ 30 att börja på steg tre av satelliterna i stället för att förlora om och om igen till den vilda spela andras i $ 1-satelliten. Börjat på en högre steg innebär att du bara några turneringar bort från huvudpriset och att dina motståndare är mycket mindre sannolikt att spela som vilda och aggressiva som de var i det enkla $ 1-turnering.

Strategi

En gång i turneringarna, är det viktigt att komma ihåg att du inte nödvändigtvis spelar för att vinna - Ni spelar för att hålla. Satelliter som beviljar kvalificerade paket tilldela dem nästan alltid många spelare i turneringen, vanligtvis ett visst antal eller en fast procentsats av kvarvarande spelarna. Det innebär att du kommer att vilja spela mycket mer noggrant än vanligt. Håll ett öga på turnerings information och vet hur många människor är kvar hela tiden. Försök att begränsa antalet händer du spelar och undvika att göra bluffar eller andra riskfyllda rörelser som du kan göra i en normal turnering. Du försöker vänta tills lämpligt antal spelare har förlorat. Håll tålamod och fokuserad och du ska ge dig själv en bra chans att kvarstå tillräckligt länge för att vinna en av de kvalificerade paket. Om du kommer upp kort, kan du alltid starta processen igen och börja arbeta dig tillbaka genom satelliterna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com