Hur man ställer in Nero 9 bränna på en skiva med dubbla lager

August 22

Hur man ställer in Nero 9 bränna på en skiva med dubbla lager


När ett lager skivor är bara inte tillräckligt stor för att lagra all information du behöver, kan du använda program som Nero 9 bränna dubbla lager eller dubbla lager skivor - som kan lagra dubbelt så mycket data - och att skapa bildfiler som ISO och NRG filer.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Nero 9 om du ännu inte har installerat den. Nedladdningslänken ligger i den del av den här guiden resurs.

2 Sätt din dubbla lager skiva i datorns optiska enhet och låta datorn att känna igen skivan. Stäng alla fönster som kan förekomma.

3 Öppna Nero 9 genom att dubbelklicka på "Nero Start" -ikonen på skrivbordet. Du kan också klicka på "Start" och klicka på "Alla program" för att se dina program. Klicka på mappen Nero och klicka på ikonen Start att öppna programmet.

4 Klicka på "Alternativ" och se till att automatiska disk- erkännande kontrolleras. Detta gör det möjligt för Nero automatiskt se dubbla lager skiva som en skiva som har dubbelt lagring. Klicka på "OK" och Nero kommer ställas in för att använda dubbla lager skivor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com