Hur man gör Color Splash på Pictures

May 23

Hur man gör Color Splash på Pictures


Bilder är en integrerad del av våra liv. De bevarar minnen, förmedla känslor och berätta en hel historia i en enda bild. Förbättra ett foto kan skapa stor skönhet och förvandla det till en visuell konst. Färg stänk är en typ av förbättring som tar fram en färg i en bild och visar alla andra till svartvitt, vilket orsakar en pulserande effekt.

Instruktioner

1 Öppna fotoredigeringsprogram på datorn. Välj det foto som ska förbättras genom att välja "File" och "Öppna". Välj platsen på datorn där bilden sparas genom att klicka på valda bilden och trycker på knappen "Öppna". Fotot visas i huvudramen av fotoredigerare.

2 Välj "Skapa" eller "Edit" -funktionen (titeln på denna funktion varierar beroende på redigeringsprogram som används). Välj alternativet för att kopiera bakgrundslagret av bilden. De-mätta duplicerade lagret, vrida den svart-vit.

3 Applicera en lagermask till den duplicerade svartvitt skikt. Använd historia pensel verktyg för att borsta över det område som du vill återställa till den ursprungliga färgen. Storleken av borsten effekt kan justeras för så stora eller små av ett område som effekten lyser. Om området utanför den önskade färgbild av misstag färgas in, ändra redigeringsborsten tillbaka från historien och svepa över oavsiktlig färgade delen av bilden, återställa det tillbaka till svartvitt. För extremt detaljerade delar av bilden, zooma in på bilden så nära som krävs för att uppnå den önskade precisionen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com